Χά χά χά Κυριάκο
Μιχάλη εδώ πάμε σέ μοτέρ καί μπαταρία,καλά αυτά γιά τήν κουζίνα είναι,αλλά γιά τό εργαστήρι πού θέλω χαρτί σβέλτα,για νά σκουπισω καμμια μπογιά η καμμιά ξυλόκολα,και πρέπει νά πατάω κουμπιά,θά τό σπάσω μέχρι νά δώσει χαρτί χά χά χά.
Ευχαριστώ Νίκο,μπορείς νά βγάλεις μιά φωτό,νά καταλάβω τί εννοείς κλειστό από πάνω ?
Χά χά χά Κυριάκο
Μιχάλη εδώ πάμε σέ μοτέρ καί μπαταρία,καλά αυτά γιά τήν κουζίνα είναι,αλλά γιά τό εργαστήρι πού θέλω χαρτί σβέλτα,για νά σκουπισω καμμια μπογιά η καμμιά ξυλόκολα,και πρέπει νά πατάω κουμπιά,θά τό σπάσω μέχρι νά δώσει χαρτί χά χά χά.
Ευχαριστώ Νίκο,μπορείς νά βγάλεις μιά φωτό,νά καταλάβω τί εννοείς κλειστό από πάνω ?
Μπαταρια και μοτερ αργουν. Η μονη χρηση που βλεπω ειναι για δινει χαρτι του μπανιου...Ρυθμιζεις ποσα φυλλαρακια θες την πρωτη φορα, ποσα την δευτερη κλπ. Αρχοντας δηλαδη. Με την ησυχια σου, εκει δεν βιαζεσαι, ανακουφιζεσαι.
Ούτε γωνία εχω ούτε μοιρογνωμόνιο! Θα πρέπει να βρω. Για το αλφαδιασμα το ξερω. Δε θα βιαστώ! Θα βάλω λιγο αφρό και θα το αφήσω μια δυο μέρες και μετα θα προχωρήσω!
Βαγγέλη (αν καταλαβαίνω σωστά από το username) από Χαλκίδα, η κατασκευή σου είναι πολύ όμορφη! Είδα και δραπανάκι Parkside, σωστά?
......
Η κατασκευή μπορεί να είναι τελείως ερασιτεχνική, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ξανά με κάτι τέτοιο αλλά το αποτέλεσμα με ικανοποίησε ιδιαίτερα.
Τις επόμενες ημέρες λέω να κάνω χωρίσματα στα συρτάρια για την καλύτερη οργάνωση των εργαλείων
Δεκτές οι παρατηρήσεις σας
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ σας αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αφορμή σήμερα στάθηκε η μετατροπή ενός παλιού πλυντηρίου ρούχων σε συρταριέρα για εργαλεία την οποία και θα ήθελα να σας παρουσιάσω.
...
Δεκτές οι παρατηρήσεις σας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.