Ααααα πάει, δε γίνεται, θα με βαλετε να πάρω σεγα με αυτά που βλέπω.
Ή μικρή proxxon είπαμε ότι παίρνει ακεφαλες λάμες;
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DIY project: Αλλαγη απορροφητηρα. Κρισιμα εργαλεια: φακος μπαταριας, μινι καστανια.
Και εδω η γλυκεια καστανιτσα, η οποια ειναι μερος του εξαιρετικου σετ "tool-check" καστανιας της wera.
![]()
To Tool-Check Plus το έχει στο αμαζον.δε σχεδόν 60 . Πιστεύεις ότι αξίζει ? Οι μύτες θα μπορούσαν να δουλέψουν και με το επαναφορτιζόμενο ?
https://www.amazon.de/dp/B00I8MYMT2...lid=2P5O56ONQDCSR&coliid=I3VAUWBQYN9O2B&psc=1
Ο κύριος Μπάμπης (& όχι μόνο) θα το τολμήσει ?
Γίνονται φανταστικά κύριε Μπάμπη. Καλή συνέχεια.
Σ´ ευχαριστώ Κώστα...
Τώρα είναι αργά, αγού μπήκα στο χορό... και να θέλω να σταματήσω δεν μ´ αφήνουν.
Για το γύπα παίζει κανένα σχεδιάκι;
Μπαμπη μήπως τη πρωτοχρονιά ντύνεσαι και ζάντα κλαους?
Βασικά έχω δεκάδες κακής ποιότητας μυτες.Βεβαιως οι μυτες δουλευουν με δραπανοκατσαβιδο.
Το σετακι ειναι ακριβο αλλα αν δεν ειχα την μικρη καστανιτσα δεν θα εκανα δουλεια. Γιαυτο εγραψα το ποστ, για την καστανια και το φωτιστικο.
Για μενα αξιζει. Αλλωστε αυτο το σετακι επελεξα για να εχω μαζι μου οταν μετακομισα εκτος Ελλαδος, και πηρα μαζι μου καποια βασικα εργαλεια.
Δες και εναλλακτικες λυσεις, wiha, facom, makita, dewalt αν θες μονο μυτες.Βασικά έχω δεκάδες κακής ποιότητας μυτες.
Έλεγα να επενδυσω σε ένα καλό σετακι και να τις δουλεύω με το επαναφορτιζομενο.
Ευχαριστώ.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Μπάμπη γειά στά χέρια σου,καί στό κουράγιο σου,ανάρπαστα θά γίνουν στό τέλος,νά είσαι σίγουρος. :a0210:
Σας ευχαριστώ πολύ.
Νεκ, αντικαταβολή στέλνω αλλά μόνο σε όσους γνωρίζουν να εκτιμούν την υψηλή τεχνική, το λεπτό γούστο και τη φινέτσα του μάστορα..![]()
Ρε κουμπάρε, πας φιρί-φιρί να με ξαπαστρέψεις;
Απο το πρωί ασχολούμαι με δικές σου ιδέες, κόβω και τρίβω σα δούλος και δεν έχω φτιάξει ακόμα ούτε τα μισά...
Λυπήσου με... :grandpa:![]()
Ρε κουμπάρε, πας φιρί-φιρί να με ξαπαστρέψεις;
Απο το πρωί ασχολούμαι με δικές σου ιδέες, κόβω και τρίβω σα δούλος και δεν έχω φτιάξει ακόμα ούτε τα μισά...
Λυπήσου με... :grandpa:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.