Νίκο πολύ πρωτότυπο καί ωραίο τό σχέδιο μέ τόν δίσκο,καλές δουλειές εύχομαι καί νά είναι πάντα γεμάτα από παραγγελίες
Σήμερα τελείωσα τό βάψιμο στήν ντουλάπα πού είχα φτιάξει τίς προάλλες,τήν πέρασα δυό χέρια λαδομπογιά νερού σέ εκρού χρώμα πού πάει μέ τόν τοίχο,καί έχω πόρτα καφέ απέναντι,πού ταιριάζει μέ τίς πόρτες τίς ντουλάπας.
Πολύ ωραία και η τραμπάλα για τη μικρή και ο δίσκος για τα κρέατα.
Ερώτηση:
Το tung oil ή το λινέλαιο είναι ασφαλές για τρόφιμα; Τα έχω μπερδέψει...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tung.Το χρυσοπλήρωσα γι'αυτό το λόγο,δε θα έβαζα κάτι που δεν είναι food safe..
Ο μάστορας ξέρει τι κάνει. Κι εγω δεν θα το εβαφα μεσα. Μονο και μόνο για την μυρωδιά. Δεν έχετε δει παλιές ντουλάπες με τα καδρόνια που είναι όλη λαδομπογια πως μυρίζουν?Σάς ευχαριστώ όλους
Κώστα καί Μπάμπη δέν τό έβαψα μέσα,όχι από οικονομία μπογιάς (πού περίσσεψε έτσι καί αλλιώς) η απο βαρεμάρα,αλλά γιά νά μήν πάρει μυρωδιά τό εσωτερικό πού θά είναι κλεισμένο,γιατί καί όπως τό βρήκα σάν έπιπλο άβαφτο ήταν εσωτερικά.
Μιχάλη ίσα-ίσα στό καφέ χρώμα φαίνεται περισσότερο η σκόνη καί όχι στό λευκό.
πάρα πολύ όμορφες !!! μπράβο!Έφτιαξα ακόμα δύο "τάβλες" για κοψίδια!Δρύς,"βάψιμο" με φλόγιστρο,πέρασμα με tung oil και τεχνητά παλαιωμένα και βερνικωμένα χερούλια.Η μία σκάφτηκε με δίσκο λείανσης σε γωνιακό τροχό,η άλλη αυλακώθηκε με ρούτερ.Αμφότερες οι διαδικασίες με ταλαιπώρησαν λόγω σκληρότητας της δρυός.Ελπίζω να σας αρέσουν έστω και άδειες!
Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια.
Ναι Μιχάλη, αυτός είναι ο σκοπός τους
:furious3: τελικά πρόσεξα ότι δεν έβαλα το τελικό αποτέλεσμα...:bang:
Εδώ ήμαστε λοιπόν.
![]()
![]()
Ο μάστορας ξέρει τι κάνει. Κι εγω δεν θα το εβαφα μεσα. Μονο και μόνο για την μυρωδιά. Δεν έχετε δει παλιές ντουλάπες με τα καδρόνια που είναι όλη λαδομπογια πως μυρίζουν?
Πολύ ωραία έγινε Δημήτρη.
Μου αρέσει όπως είναι
Sent from my C6833 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.