DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Τώρα που έχει κρύο το να καθίσω να τρίψω στο μπαλκόνι δεν είναι το καλύτερο πράγμα , το να τρίψω μέσα στο σπίτι κινδυνεύω να με διώξει δια παντός η γυναίκα , τον μην τρίψω δεν γίνεται , άρα έπρεπε να βρώ μια λύση για να μην κάνω σκόνη στο σπίτι...

Και αυτό που έκανα ήταν να πάρω ενα φθηνό κουτί απο ΙΚΕΑ , τα εργαλεία ήταν ένας πυρογράφος απο τα LIDL , τρυπανάκι , πιστόλι θερμόκολλας και πριτσιναδόρος .Η είσοδος για τα χέρια είναι απο μια παλιά φανέλα , μπορεί να μην είναι το καλύτερο υλικό (αντοχη) αλλά εκτός του ότι είναι δωρεάν η εφαρμογή που κάνει στα χέρια είναι άψογη . Έγιναν ακόμα 2 μικρές τρύπες στο πλάι για τα καλώδια και τις προεκτάσεις(εύκαμπτος άξονας τύπου dremel) των εργαλείων .

20161217_120343_zps8ckbeumo.jpg

20161217_121747_zpsmu71pk5e.jpg

20161217_123936_zpstiknbjka.jpg

20161217_145640_zpsumzbvjmi.jpg

20161217_145154_zps78iw3qlu.jpg

Πάρα πολύ έξυπνη κατασκευή. Μπράβο! Και τη πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο...:SFGSFGSF:

Έξυπνη ιδέα (κάτι σαν mini αμμοβολή μου κάνει).

Λόγω της θαμπάδας του πλαστικού μήπως σε κουράζει στα μάτια δεν ξέρω.

Από αμμοβολη ήταν η ιδέα , όπως το λέτε !!Όντως κουράζει λίγο τα μάτια. Αυτό με το πλεξι είναι πολύ καλή ιδέα οικονομική και εύκολα υλοποιησιμη !

Ωραία πατέντα Γιώργο.
Θα με δείξεις και τι φτιάχνεις ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραία πατέντα Γιώργο.
Θα με δείξεις και τι φτιάχνεις ;

H καρδιά που εχω μέσα είναι απο μια παλιά κατασκευή η οποία δεν προχώρησε και την έχω εκεί για την ανάγκη της φωτογράφισης .
Το κουτί έγινε κυρίως για τα εργάκια intarsia , τα οποία πετάνε πολύ σκόνη , ιδιαίτερα στο τρίψιμο των γωνιών .
Εχω έτοιμα 4 σχεδιάκια για intarsia απο ''looney tunes '' (αυτή ήταν η αφορμή ) αν θές τα ανεβάζω στο αντίστοιχο θέμα .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απίστευτη ιδέα.
Την Δευτέρα θα πάρω και εγώ κουτί!!!

Αλλά όχι για μέσα στο σπίτι!!! :p

Και όχι μόνο, εδώ στο εργαστήριο που τρίβω τα κηροπήγια και τις μικροκατασκευές, γεμίζει σκόνη παντού.

Περιμένω φωτογραφίες των αναβαθμισμένων εκδόσεων !!!!!

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

H καρδιά που εχω μέσα είναι απο μια παλιά κατασκευή η οποία δεν προχώρησε και την έχω εκεί για την ανάγκη της φωτογράφισης .
Το κουτί έγινε κυρίως για τα εργάκια intarsia , τα οποία πετάνε πολύ σκόνη , ιδιαίτερα στο τρίψιμο των γωνιών .
Εχω έτοιμα 4 σχεδιάκια για intarsia απο ''looney tunes '' (αυτή ήταν η αφορμή ) αν θές τα ανεβάζω στο αντίστοιχο θέμα .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περιμένω φωτογραφίες των αναβαθμισμένων εκδόσεων !!!!!

Οκ, ευχαριστω
Τα είδα τα looney tunes

Και όχι μόνο, εδώ στο εργαστήριο που τρίβω τα κηροπήγια και τις μικροκατασκευές, γεμίζει σκόνη παντού.

Καί τό εργαστήριο φίλε Νίκο κλειστός χώρος είναι -bye-

Δυό καθρέφτες που έφτιαξα από παλέτες.
Ο πρώτος για την κρεβατοκάμαρα διαστάσεων 100χ50 ο οποιος κρέμεται με αλυσίδα όπως φένεται στην 3η φώτο. IMG_20161220_184759.jpgIMG_20161220_184811.jpgIMG_20161220_184832.jpg
Ο δεύτερος για το δωμάτιο της κόρης μου διαστάσεων 60χ40.

Attachments

• IMG_20161220_184639.jpg
    IMG_20161220_184639.jpg
    61.7 KB · Views: 256