DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Τελείωσα και το δεύτερο φαναράκι και το ποστάρω, σ' αυτό τα τζάμια τα τοποθέτησα από την έξω πλευρά.
View attachment 135855View attachment 135848View attachment 135849View attachment 135850

Εμπεδοκλή είναι τέλεια και τα δύο! Μπράβο σου!

Μια παρατήρηση-βελτίωση, εσωτερικά που φαίνονται οι τρύπες από τα στόρια μπορείς να βάλεις ένα φιλετάκι ξύλου από πάνω ως κάτω ώστε να μην φαίνονται οι τρύπες.

Εμπεδοκλή είναι τέλεια και τα δύο! Μπράβο σου!

Μια παρατήρηση-βελτίωση, εσωτερικά που φαίνονται οι τρύπες από τα στόρια μπορείς να βάλεις ένα φιλετάκι ξύλου από πάνω ως κάτω ώστε να μην φαίνονται οι τρύπες.

Πιστεύεις ότι θα είναι πιο όμορφο έτσι? Εγώ επίτηδες άφησα να φαίνονται τα στόρια

Καλησπέρα σε όλους
Θέλω να φτιάξω ένα πίνακα ανακοινώσεων με φελλό.
Που μπορώ να βρω με το μέτρο?

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Καλησπέρα σε όλους
Θέλω να φτιάξω ένα πίνακα ανακοινώσεων με φελλό.
Που μπορώ να βρω με το μέτρο?

http://www.plaisio.gr/zografiki-diy...-Office-900X600X4-Mm-Small-Grain-SH040404.htm

http://www.plaisio.gr/zografiki-diy...-Office-900X600X5-Mm-Small-Grain-SH040504.htm

http://www.hartorama.gr/hobby-schedio/ylika-cheirotechnikon-kataskevon/ylika-cheirotechnias/greece-fellos-rolo-60ch90cm-
2mm_163216/?skuId=392506

http://www.tetragonobookstores.gr/shop/scholika/fellos-se-rolo-0-5x8m/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ευχαριστώ, δεν πήγε το μυαλό μου σε καταστήματα με είδη χαρτικών!

-bye-

:merrychristmas:

Έτοιμο και ένα τραπεζάκι παραγγελία από την πεθερά!IMG_20161228_131249.jpgIMG_20170105_143827.jpg
Χρησημοποιήθηκαν τάβλες κρεβατιού και παλέτες. Τα πόδια είναι από καδρόνια οξιάς 4*4. Για τις συνδέσεις χρησημοποιήθηκαν καβίλιες.

Έτοιμο και ένα τραπεζάκι παραγγελία από την πεθερά!View attachment 136427View attachment 136428
Χρησημοποιήθηκαν τάβλες κρεβατιού και παλέτες. Τα πόδια είναι από καδρόνια οξιάς 4*4. Για τις συνδέσεις χρησημοποιήθηκαν καβίλιες.

Περάστηκε βερνίκη εμποτισμού σε χρώμα δρυ.

Πολυ μου αρεσουν αυτα τα τραπεζακια με χωρο κατω απο το τζαμι. Μπορει να γεμιστουν με οτιδηποτε και να πετυχει κανεις φοβερα αποτελεσματα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρα πολυ μου αρεσει αυτο που βλεπω!!! Μπραβο Εμπεδοκλη!!
Τι θα μπει στον χωρο κατω απο το τζαμι. Το τζαμι που παταει?

Πάρα πολύ καλό.Ποιο τονπαχος του τζαμιου?

Πάχος τζαμιού 5 χιλιοστά Νεκ

Παρα πολυ μου αρεσει αυτο που βλεπω!!! Μπραβο Εμπεδοκλη!!
Τι θα μπει στον χωρο κατω απο το τζαμι. Το τζαμι που παταει?

Το τι θα μπει από κάτω είναι θέμα πεθεράς. Το τζάμι πατάει σε αυλάκια που ανοίχτηκαν με πλάνη (δεν έχω ρούτερ) και κολλήθηκε με σιλικόνη.

Ωραία τραπέζι, μπράβο. Ανοίγει με μεντεσέδες; Το τζάμι είναι απλό ή ψημένο και πόσο; Τι διαστάσεις έχει το τραπέζι και τι το γυαλί; Εχω και εγω μια παραγγελία με συγκεκριμένες διαστάσεις αλλά θα δω αν θα προχωρήσει ή οχι.

Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραία τραπέζι, μπράβο. Ανοίγει με μεντεσέδες; Το τζάμι είναι απλό ή ψημένο και πόσο; Τι διαστάσεις έχει το τραπέζι και τι το γυαλί; Εχω και εγω μια παραγγελία με συγκεκριμένες διαστάσεις αλλά θα δω αν θα προχωρήσει ή οχι.

Ναι, ανοίγει με μεντεσέδες. Οι διαστάσεις του τραπεζιού είναι 100χ50 και του τζαμιού 90χ45. Αν είναι ψημένο το γυαλί δεν έχω ιδέα, μου το έδωσε ένας φίλος μου "αποθησαυριστής".

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ναι, ανοίγει με μεντεσέδες. Οι διαστάσεις του τραπεζιού είναι 100χ50 και του τζαμιού 90χ45. Αν είναι ψημένο το γυαλί δεν έχω ιδέα, μου το έδωσε ένας φίλος μου "αποθησαυριστής".

Οκ ευχαριστώ. Το ψημένο γυαλί είναι άθραυστο.

Το ψημένο γυαλί, απ'ότι ξέρω από λίγο που έχω ασχοληθεί, ναι μεν έχει πολύ δυνατή επιφάνεια, αλλά αν χτυπηθεί στο σόκορο σπάει πολύ εύκολα σε πολύ μικρά κομματάκια.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Το ψημένο γυαλί, απ'ότι ξέρω από λίγο που έχω ασχοληθεί, ναι μεν έχει πολύ δυνατή επιφάνεια, αλλά αν χτυπηθεί στο σόκορο σπάει πολύ εύκολα σε πολύ μικρά κομματάκια.

Το ψημένο γυαλί (securite) είναι το γυαλί που αφού ομογενοποιηθεί περνάει από πολύ υψηλή θερμοκρασία και γίνεται αυτό που λέμε άθραυστο.
Δεν σπάει εύκολα όπως ένα κοινό γυαλί.
Το τζάμι των ηλιακών, τα παρμπρίζ και τα παράθυρα των αυτοκινήτων κ.α είναι τέτοιο γυαλί.