dimitris.v
Senior Member
- 4 October 2014
- 455
Συμφωνώ σε αυτό, αλλά αν κάποιος που δεν γνωρίζει το στερεώσει κάπου όρθιο, πχ στο πάτωμα, θα σπάσει. Η υψηλή αντοχή του είναι στις δυο μεγάλες επιφάνειες του.
Έχω και κάτι ποτήρια KRONEX Παναγιώτη ... εκ του Duralex ...αυτά πριν την πάρετε εσείς την εταιρία![]()
Παιδιά συγνώμη αλλά κάπου τα έχετε μπερδέψει.
Ούτε αλεξίσφαιρο ούτε εντελώς άθραυστο είναι. Μην ξεχνάτε και τις οθόνες των κινητών που είναι παρόμοιας τεχνολογίας (Tempered).
Το Tempered Glass είναι ψημένο γυαλί, το οποίο θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και έπειτα ψύχεται απότομα, διαδικασία που αυξάνει τη σκληρότητα του γυαλιού.
Το Tempered Glass είναι μέχρι και 5 φορές σκληρότερο από το απλό γυαλί.
Μάλιστα έχω έπιπλο στο σαλόνι που η πόρτα είναι εξ ολοκλήρου τέτοιο γυαλί.
Ναι ρε Πάνο μου αλλά εσύ μας μπέρδεψες γιατι εσύ χρησιμοποίησες τη λέξη "άθραυστο".
Άλλο όμως άθραυστο κι άλλο πέντε φορές πιο σκληρό απ´ το κανονικό.
Το ψημένο γυαλί είναι άθραυστο.
Παιδιά συγνώμη αλλά κάπου τα έχετε μπερδέψει.
Ούτε αλεξίσφαιρο ούτε εντελώς άθραυστο είναι.
Καλά βρε Μπάμπη, να το πει ο εγγονός μου, εντάξει αλλά και εσύ![]()
Τον υποτιμάς τον εγγονό.![]()
Έτσι χαρακτηρίζονται...:ciao:
.......Πίστεψε με, 25 χρόνια στην παραγωγή σε υαλουργία κάτι ξέρω από γυαλί.
Μαζι σου !
(Ασχετο...έχω μια μωβ-λιλα κλπ αντιστοιχοι χρωματισμοι σφαίρα Φ10 περίπου μουρανο την οποια μου την έφτιαξαν επιτόπου στο εργαστήριο στην Βενετία με την τεχνοτροποια του φυσιματος-φωτιάς (δεν εχει ουτε μια φυσαλιδα μεσα) , η οποια εχει φάει τόσα πεσίματα και δεν εχει κανει κιχ . Υαλομαστορια τρελά οι μουρανεοι !)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.