τι εννοείς στράβωσε? που?Πολύ καλό αλλά το τραπέζι στράβωσε.
Αν βαζανε μερικές τραβέρσες από κάτω θα ήταν ίσιο.
Πααααρα πολυ καλο!
Να του βαλεις και ασφαλτοπανο στο επανω μερος σαν κεραμμιδι!!!
Επισης και καποιο μονωτικο στα πλαγια ισως ηθελε αλλα και την πορτα στην μια πλευρα!
Πααααρα πολυ καλο!
Να του βαλεις και ασφαλτοπανο στο επανω μερος σαν κεραμμιδι!!!
Επισης και καποιο μονωτικο στα πλαγια ισως ηθελε αλλα και την πορτα στην μια πλευρα!
Ασφαλτόπανο θα πρέπει να βάλω σίγουρα, αν και το έχω περάσει 2-3 χέρια βερνίκι εμποτισμού και έχει μπεί κόλλα σε όλες τις ενώσεις, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα χαλάσει το ξύλο (αν και δε βρέχεται σχεδόν καθόλου).
Τι εννοείς για την πόρτα, δεν το κατάλαβα![]()
Τελειο το σκυλοσπιτο σου...πολυ προσεγμενο...
Η πορτα θα πρεπει να ηταν μονοπλευρα ωστε ο τετραποδος φιλος σου να μπορει να προστατευεται απο τον αερα στην κλειστη πλευρα...
Δεν ξερουμε το μεγεθος του αγαπητου τετραποδου καθως και το που θα το τοποθετησεις (και αρα ποσο εκτεθιμενο θα ειναι στον αερα) αλλα αν δεν ειναι μικρος σε μεγεθος τοτε θα τον εξυπηρετουσε πολυ για να κουρνιαζει και να προστατευετε καλυτερα...
δες την φωτο παρακατω...2σανιδες στην μια πλευρα 1 στην αλλη...
![]()
Φιλε Γιωργο δεν ειναι δικος μου ο μουργος της φωτο...απο το νετ την βρηκα για να σου εξηγησω τι ηθελε να πει ο ΚΥΡ...
Καλησπέρα σε όλη την παρέα των μαστόρων! Παρακάτω μια από τις πρώτες μου "μεγάλες" κατασκευές, για τον τετράποδο της Οικογένειας!
Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.