Γειά σου Μιχάλη μάστορα,καί μετά λές εμένα σχολαστικό:ernaehrung004:
Ειμαι στην διαδικασια κατασκευής ενως ξυλινου μικρου κουτιου ωπου θσ τοποθετηθεί ενα joystick για χρηση στην τηλεοραση με το raspberry pi. Η σκεψη ειναι να γινει στο χρωμα του φυσικου ξυλου με καποιο ματ βερνίκι ωστε οταν δεν χρησιμοποιειται να δενει με την διακοσμηση του σαλονιου. Το προβλημα που εχω ειναι δεν ξερω που θα βρω λεπτα φυλλα απο μασιφ ξυλο τουλαχιστον για τις 4 πλαϊνές πλευρες του κουτιού. Εχετε καποια ιδεα;
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις μασίφ ξύλο όταν μπορείς να βάλεις κόντρα πλακέ με ωραία νερά (π.χ Συμήδα)?
Και πιο ελαφρύ θα είναι αλλά και με μεγαλύτερη αντοχή.
Ειμαι στην διαδικασια κατασκευής ενως ξυλινου μικρου κουτιου ωπου θσ τοποθετηθεί ενα joystick για χρηση στην τηλεοραση με το raspberry pi. Η σκεψη ειναι να γινει στο χρωμα του φυσικου ξυλου με καποιο ματ βερνίκι ωστε οταν δεν χρησιμοποιειται να δενει με την διακοσμηση του σαλονιου. Το προβλημα που εχω ειναι δεν ξερω που θα βρω λεπτα φυλλα απο μασιφ ξυλο τουλαχιστον για τις 4 πλαϊνές πλευρες του κουτιού. Εχετε καποια ιδεα;
Πολυ ωραιος Babis K.
Πρεπει με ενα λεπτο πχ mdf να απομονωσεις τo μοτερ απο το δισκο, λογω σκονης. Ασε το μοτερ να περνει αερα μονο απο πισω. Να βαλεις και ενα προστατευτικο στο πανω μερος της κατασκευης γυρω απο το δισκο, για ασφαλεια.
Για τοσο μικρη διαμετρο δισκου δεν αξιζει να ασχοληθεις με ιμαντα και αξονα γιατι ολη η κατασκευη θα εχει ογκο. Κρατα αυτο που εφτιαξες ως μικρο, για αρχη, και μετα συμφωνα με τις απαιτησεις σου προχωρας ή οχι σε ενα μεγαλυτερο, με ιμαντα και αξονα.
Υπάρχει και η λύση του Σοφιανού, αλλά θα την πληρώσεις.Ειμαι στην διαδικασια κατασκευής ενως ξυλινου μικρου κουτιου ωπου θσ τοποθετηθεί ενα joystick για χρηση στην τηλεοραση με το raspberry pi. Η σκεψη ειναι να γινει στο χρωμα του φυσικου ξυλου με καποιο ματ βερνίκι ωστε οταν δεν χρησιμοποιειται να δενει με την διακοσμηση του σαλονιου. Το προβλημα που εχω ειναι δεν ξερω που θα βρω λεπτα φυλλα απο μασιφ ξυλο τουλαχιστον για τις 4 πλαϊνές πλευρες του κουτιού. Εχετε καποια ιδεα;
Υπάρχει και η λύση του Σοφιανού, αλλά θα την πληρώσεις.
www.sofianos.net
Κάλεσε τον και πες του διαστάσεις να σου βγάλει τιμη
Πλάτη πάγκου για εργαλεία. Αξίζει τον κόπο λέτε ή πολύ εφέ και λίγο ουσία; Σκέφτομαι μήπως το βάλω μπρος χωρίς τα ραφάκια - σκέτη την πλάτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.