Πολύ όμορφο , με αυτή την κατασκευή μπορείς να αναδείξεις και να προμοτάρεις απίστευτα τα έργα σου , Δημήτρη αυτό με το ζευγάρι είναι πολύ καλή ιδέα !!!!
Επίσης προσωπικά δέν μού αρέσει τό μαύρο βελούδο,αυτά τά χρώματα καί υφάσματα είναι γιά δαχτυλίδια,μπιζού κ.τ.λ,θα προτιμούσα γιά τίς κατασκευές σου πού θέλεις νά τοποθετείς επάνω,ένα κομμάτι μαόνι η οξιά καί πέρασμα μέ λαδάκι.
Άλματα!!!!! Από το βερνίκι μαονιού στα πάντα.... στο λαδάκι!!!
Επίσης προσωπικά δέν μού αρέσει τό μαύρο βελούδο,αυτά τά χρώματα καί υφάσματα είναι γιά δαχτυλίδια,μπιζού κ.τ.λ,θα προτιμούσα γιά τίς κατασκευές σου πού θέλεις νά τοποθετείς επάνω,ένα κομμάτι μαόνι η οξιά καί πέρασμα μέ λαδάκι.
Ειρωνικό τό σχόλιο,αλλά στήν προκειμένη περίπτωση,δέν νομίζω στο μαόνι καί στήν οξιά νά πηγαίνει τό βερνίκι μαονιού.
Ναι. Αλλά μόνο αν φτιάξεις τέλειους κύκλους με την σέγα!
Δημήτρη, ίσως και να ήταν λίγο.... άλλα δεν μπόρεσα να κρατηθώ.... δεν περάσαν δα και πάνω από δυο τρεις μήνες που προσπαθούσα να σε πείσω να αλλάξεις τρόπο φινιρίσματος και ήσουν απόλυτος!!!! Εεε τώρα σε είδα να δίνεις και την παραπάνω συμβουλή...
Ελα Σπύρο κανένα πρόβλημα,απλά ο λόγος μέσω πληκτρολογίου άν δέν μπεί καί κάποιο smileys παρεξηγείτε καμμιά φορά.
Είχες καί έχεις δίκιο :a0210:,καί μέ τά οκουμέ είχες δίκιο,αλλά άντε νά βρώ εύκολα μασίφ ξυλεία 6-8-10 .... mm
Σάμπως ήθελα εγώ νά βάφω 3 χέρια βερνίκια εμποτισμού μαόνι καί νά τρίβω άλλα 3,τα περνάω τώρα 2 χέρια Baby oil καί είναι έτοιμα όμορφα καί γρήγορα.
Μαστορα μου, ε οχι και με τη σεγα για τελειους κυκλους !!!
Τελειους κυκλους κανεις μονο με ρουτερ
Kώστα μιά ερώτηση περιέργειας καί μόνο γιά τήν ισχύ τού Boston τριβείο ταινίας πού έχεις.
Αν δέν χρησιμοποιούσες τόν τόρνο γιά τριβείο,αλλά τό κυκλικό τριβείο πού έχει στά πλάγια ο Boston πού έχεις,θά γινόταν δουλειά , η όχι ?
Θα μού πείς ότι στό κυκλικό τριβείο δέν θά αποκτούσε καμπύλες,τό γνωρίζω αλλά θά είχε δύναμη τό κυκλικό τριβείο τού Βoston νά "φάει" υλικό μέχρι τήν μαύρη γραμμή καί να κάνει τόν τέλειο κύκλο ?
Εννοείται Μήτσο... Από δύναμη φτάνει ακι περισσεύει.
Μαστορα μου, ε οχι και με τη σεγα για τελειους κυκλους !!!
Τελειους κυκλους κανεις μονο με ρουτερ
Εσύ για να βάλεις επάνω όλα αυτά που φτιάχνεις και να γυρίζουν κατά βούληση .... χρειάζεσαι περιστρεφόμενο δωμάτιο με σταθερή κάμερα :eviltongue:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.