Τωρα που πηρες λειζερ θα τυπωσεις και στους τοίχους...
Να κατοχυρώσεις την πατέντα. Πάντα τέτοια.
Σε βλέπω σε λίγο να βάζεις τύμπανο με μαχαίρια!
Γειά στα χέρια σου!
Πολύ μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές-πατέντες εργαλείων !Σιγά την πατέντα, αντιγραφή απο ιδέες αλλων στο internet είναι...
Αυτό που με ζόρισε περισσότερο, αν και δεν το υπολογίζεις, είναι το σπείρωμα που βιδώνει η μαργαρίτα. Δεν έπρεπε να είναι σταθερό αλλά κινούμενο αφού στην ουσία το κεφάλι της ντίζας δεν κινείται ευθεία αλλά πάνω σε τόξο κύκλου με κέντρο τους μεντεσέδες.
Έχω δεί κατασκευές στο internet που βάζουν απλά μια σταθερή μούφα ή παξιμάδι χωνευτό. Αυτό δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να δουλεύει, αυτό επιτρέπει στη ντίζα να κινείται μόνο κατακόρυφα. Για μένα αυτό απλά δεν δουλεύει...
Πολύ μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές-πατέντες εργαλείων !
Δεν "φυτευες" ένα κυλινδρικό παξιμάδι μέσα να ξενιασεις...το ίδιο θέμα το έλυσα έτσι στο ανέβα-κατέβα του επιτραπέζιου Ρουτερ .
https://www.zalonis.eu/syndesi-epiplwn-feramia/kylindrika-paksimadia-kai-vides/kylindrika-paksimadia
Αν η εγκοπή στα πλαϊνά γίνει ακριβες τόξο κύκλου με κέντρο τον μεντεσε, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!Σιγά την πατέντα, αντιγραφή απο ιδέες αλλων στο internet είναι...
Αυτό που με ζόρισε περισσότερο, αν και δεν το υπολογίζεις, είναι το σπείρωμα που βιδώνει η μαργαρίτα. Δεν έπρεπε να είναι σταθερό αλλά κινούμενο αφού στην ουσία το κεφάλι της ντίζας δεν κινείται ευθεία αλλά πάνω σε τόξο κύκλου με κέντρο τους μεντεσέδες.
Έχω δεί κατασκευές στο internet που βάζουν απλά μια σταθερή μούφα ή παξιμάδι χωνευτό. Αυτό δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να δουλεύει, αυτό επιτρέπει στη ντίζα να κινείται μόνο κατακόρυφα. Για μένα αυτό απλά δεν δουλεύει...
Αν η εγκοπή στα πλαϊνά γίνει ακριβες τόξο κύκλου με κέντρο τον μεντεσε, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Μπάμπη,
Πολύ ωραίο, ευγε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.