Μπάμπη αν στην πάνω μεριά έβαζες άρθρωση; Θα έπαιρνε αυτή τις κλίσεις και όχι η ντίζα-πεταλούδα. Λέω εγώ τώρα..
Βρε κατοχύρωσε το λέμε αλλά άλλαξε & αυτό το τσιρκολί χρώμα της μιας πλευράς.
.....αλλά άλλαξε & αυτό το τσιρκολί χρώμα της μιας πλευράς.
Εργοστασιακό έγινε...
Πάντως φέρνει λίγο σαν ψωμιέρα..![]()
Μαστρομπαμπης ο εργαλειοπατεντας!
Τι εχει σειρα τωρα?
Επειδή η κατασκευή σου Μπάμπη αποτελεί μια πάρα πολύ καλή έως άριστη προσπάθεια υλοποίησης βοηθητικού εξαρτήματος και επειδή πλέον η συμμετοχή μου στο φόρουμ θα φαίνεται μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ... σχολιάζω αφού τελείωσε σχεδόν η κατασκευή για να σου πω ότι σε παραδέχομαι γιατί ασχολείσαι με τέτοιου είδους βελτιώσεις και το κάνεις πάρα πολύ καλά. :worshippy::worshippy:
Από το μυαλό μου πέρασε και η ιδέα ότι αν τροποποιούσες την βάση που ακουμπάει στον τόρνο αφαιρώντας και προσθέτοντας ενδιάμεσα λεπτά φίλμ θα μπορούσες να έχεις και ρύθμιση στο ύψος του κοπτικού άξονα στην πλάνη.
Όπως και να έχει συγχαρητήρια και μακάρι να βλέπαμε πιο συχνά κατασκευές τέτοιου είδους βοηθημάτων.![]()
Θα βάλω αλλά από βδομάδα όταν πάω χωριό.Βάλτη μια φωτογραφία ρε κουμπάρε την κατασκευή να τη δούμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.