Σε ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ.Πολύ χρήσιμοι οι σφιχτήρες αυτού του είδους για όσους έχουν πάγκο με τρύπες. :a0210: Μαλστορα, αν πληγώνει το ξύλο η ντίζα πέρνα του μέχρι πάνω ένα θερμοσυστελλόμενο, να μην φαίνεται και η κόλληση.
Καλημέρα μάστορα.............................. Κωστα οντως πολυ χρησιμος αυτος ο σφιγκτηρας :2thumb22sup:, ειδικα στις σιδηροκατασκευες (μονος σου το εφτιαξες)
Γεια σου Μπαμπη με τις ομορφιες σου :2thumb22sup:. Μου ηρθε ιδεα για τη σκονη ... να φτιαξεις με pvc κατι που θα μοιαζει με "σκουπα" (για φιλτρο αερα), αλλά με πολυ στενο στομιο και μακρυ οσο το τυμπανο γυαλοχαρτο. Το στομιο θα το τοποθετησεις κοντα στο γυαλοχαρτο, λιγο πανω απο την επιφανεια που τριβεις.
Νικόλα το ξύλο το βάζεις αντίθετα από την φορά που γυρίζει το τύμπανο και σπρώχνεις με πίεση. Αν το βάλεις διαφορετικά θα σου φύγει απέναντι με δύναμη.Παύλο εξαιρετικό εργαλείο! Υπ´όψιν, φίλος μου έχει φτιάξει παρόμοιο και μια ωραία πρωία παραλίγο να σκοτώσει τη γυναίκα του απο κομμάτι που εκτοξεύθηκε. Μ ετά έκανε χιούμορ του στυλ "...τανάκι μου τη γλίτωσες" αλλά έχασε χρόνια...
Ένα ένα μας τα φανερώνεις πάντως. Να δω που έχεις κρύψει & καμιά γωνιάστρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.