Εαν ειναι καλο το ουισκι, τι σημασια εχει το τραπεζακι?
(εαν δεν παθεις δεν θα μαθεις)
(εαν δεν παθεις δεν θα μαθεις)
Νίκο τι πάχος είναι το plexiglass 4αρι;
Είναι τόσο εύκολο να το δουλέψεις με το θερμοπίστολο;
Δεν το είχα σκεφτεί
Το στρογγύλεμα στις ακμές και στις γωνιες πως το κάνεις;Αυτό το περίπλοκο κατασκεύασμα είναι πρωινή παραγγελία της συζύγου και υλοποιήθηκε άμεσα.
View attachment 194448
Ένα ρεταλάκι Plexiglass, λίγο στρογγύλεμα στις ακμές και στις γωνιες και το πιστόλι θερμού αέρα της B&D ανέλαβε τα υπόλοιπα.
Έτοιμο στο stand για το Vetex και το σφουγγαράκι πιάτων του νεροχύτη.
Σφηνώνει στη θέση του και έχει και τρύπες αποστράγγισης
View attachment 194450
![]()
Το στρογγύλεμα στις ακμές και στις γωνιες πως το κάνεις;
Και τα κομμάτια Plexiglass με τι τρόπο τα κόβεις;
Ωραιοτατο και το stand, μπραβο Νικο!
Τα μαχαιρακια διπλα στην επιφανεια κοπης στον τοιχο, ειναι πολυ ελαφρα και αιωρουνται η εχεις βαλει καποιο μαγνητακι μεσα στον τοιχο?
Πήγα εκεί πριν 8 χρόνια και πήρα μαγνήτες για μια παρουσίαση της κόρης.Μιας και το έφερε η κουβέντα ενας γνωστός μου πήγε στο παρακάτω κατάστημα για μαγνήτες νεοδυμίου και έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την ποικιλία τους
![]()
Μαγνήτες και μαγνητικά μηχανήματα - Μagnitech
Η πρώτη εταιρεία με μαγνήτες και μαγνητικά μηχανήματα στην Ελλάδα διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία από τους ισχυρότερους μαγνήτες.magnitech.gr
Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να φτιάξω ένα busy board για τον μικρό και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως να ενώσω 2 ξύλα σε γωνία για μεγαλύτερη ασφάλεια; Όπως στα παρακάτω βίντεο το busyboard.
Κόψε ένα τριγωνικό κομμάτι ξύλου, σχετικά χοντρό, βάλτο από τη μέσα μεριά και κάρφωσε ή κόλλησε πάνω του τις δύο πλευρές.Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να φτιάξω ένα busy board για τον μικρό και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως να ενώσω 2 ξύλα σε γωνία για μεγαλύτερη ασφάλεια; Όπως στα παρακάτω βίντεο το busyboard.
λοιπον και εγω εχω το ιδιο θεμα με διαφορα καλωδια...Ενα συχνο προβλημα ειναι τα χαλασμενα καλωδια οπου το πλαστικο περιβλημα φθειρεται και κοβεται απο τη χρηση.
Δοκιμη θερμοσυστελλομενου για επισκευη καλωδιου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.