Ευχαριστώ. Γενικά δεν είμαι 100% ικανοποιημένος αλλά νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι οκ. Αν το ξαναεκανα θα βελτίωνα κάποια πράγματα. Η σωλήνα που φαίνεται έχω σκοπό να συνεχίσω με pvc για να περαστούν μελλοντικά αλλά καθώς το μαύρο που το είχαν χύμα σε καμμένο σπιράλ. Θα τη ταπωσω με κάτι προσωρινό. Γενικά οι σωλήνες είναι μέσα στο φρεάτιο πλέον. Όταν λες ενώσεις τι εννοείς; Αν λες για καλώδια μόνο των φωτοβολταϊκών είχε ένωση για άγνωστο λόγο. Η μούσα ρητίνης που έβαλα θεωρητικά κάνει και για υποβρύχιο αλλά στέκεται ψηλά.Ωραία δουλειά,γεια στα χέρια σου .
Στη σωλήνα με τα καλώδια σφήνωσε καμία σακούλα και από πάνω πολυουρεθάνη για ποντίκια κλπ.
Στερέωσε τις ενώσεις ψηλά για νερά στο φρεάτιο.
Φωτιά πως πήρε;
Για γρήγορη κατασκευή, εντάξει βγήκε μια χαρά. Στο επόμενο θα κάνω και τρύπες για χερούλια, λεπτομέρειες με το ρούτερ και γενικά θα το κάνω καλύτερο.Μια χαρά βγήκε και θα σου κρατήσει περισσότερο από τα πλαστικά του εμπορίου.
Για επόμενες κατασκευές, έχε υπόψη ότι το 6άρι κόντρα πλακέ είναι αρκετά χοντρό για να παίξεις με πατούρες κλπ και να μην χρειαστείς καθόλου πηχάκια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.