DIY R-2R DAC (dam1021) : πειρασμός, όχι αστεία...

Re: DIY R-2R DAC: πειρασμός, όχι αστεία...

Απόψε έχω πολύ δουλειά... χεχεχεχε...

Απάντηση: DIY R-2R DAC: πειρασμός, όχι αστεία...

Αφηστε τό παλληκάρι ν ακούσει
Εκτός αν έχουμε live μετάδοση από τήν ακρόαση .Οί τεχνικοί τού avclub καλούνται νά δώσουν λύση γιά live ακρόαση

30% έτοιμο, περιμένει Lundall και καλωδια.

Attachments

• Theta-R2R.jpg
    Theta-R2R.jpg
    132.9 KB · Views: 345

Το δικό μου βρίσκεται πλέον στο "καλό" κουτί και είναι powered by Salas BiB:

2015-02-23 01.25.43_resize.jpg

Ο παλμογράφος λέει ότι όλα καλά, παρά το "ύποπτο" φορτίο και τους "δύσκολους" πυκνωτές στο BiB (πλαστικούς παντού).

Δεν το έχω ακούσει ακόμα πως παίζει. Περιμένω να τελειώσω πρώτα το μηχανουργικό (εκκρεμεί το πίσω αλουμίνιο - παίζει να το τελειώσω σήμερα).

Εγω παντως αν και εχω ηδη κανει κινησεις για τα γυρω γυρω, περιμενω λιγο ακομα..

Εγώ είμαι τάβλα με πυρετό.. Δεν με αφήνουν να πάω στο εργαστήριο. Ίσως καταφέρω να δραπετεύσω αργότερα. :p

Βιταμινη C 1000mg και Echinachea σε σταγονες και ορθιος γρηγορα! :music-smiley-005:

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι ειναι επι το έργον

Θελει λιγο μαγείρεμα ακομα η μακαρονάδα. Δεν μπορεις να φερεις πιο κοντα τις διαδρομές Δημητρη? Το κουτι ειναι μαλλον μεγαλο για το ντακ αυτο

Θελει λιγο μαγείρεμα ακομα η μακαρονάδα. Δεν μπορεις να φερεις πιο κοντα τις διαδρομές Δημητρη? Το κουτι ειναι μαλλον μεγαλο για το ντακ αυτο
Τα κομμάτια που πρέπει είναι κοντά Πάνο σημα απο dac σε i2s και Lundall σε έξοδο. Οι άλλες μακαρονάδες είναι 90% διακόπτες.
Το κούτι αυτό είναι τάνκ σουπερ θωρακισμένο και θα κάνω πολλα ακόμα οπότε θέλω χώρο. Στο ρακ διχνει κούκλα.

Απάντηση: DIY R-2R DAC: πειρασμός, όχι αστεία...

Δημήτρη μπράβο για την κατασκευή.
Το καλωδιομάνι όμως...
Ειδικά αυτά του i2s θέλουν πολύ περιποίηση,σε ανάλογες περιπτώσεις συμβαίνουν ξεκλειδώματα,κλπ.

Πες δυο λόγια για τους Lundahl,τους βάζεις σε όλες σου τις κατασκευές βλέπω,βάλε και κάποιο λινκ με τους συγκεκριμένους.

Re: Απάντηση: DIY R-2R DAC: πειρασμός, όχι αστεία...

Δημήτρη μπράβο για την κατασκευή.
Το καλωδιομάνι όμως...
Ειδικά αυτά του i2s θέλουν πολύ περιποίηση,σε ανάλογες περιπτώσεις συμβαίνουν ξεκλειδώματα,κλπ.

Πες δυο λόγια για τους Lundahl,τους βάζεις σε όλες σου τις κατασκευές βλέπω,βάλε και κάποιο λινκ με τους συγκεκριμένους.
Σε κανένα απο τα 4 Dac που εχω φτιάξει ώς τώρα δεν μου έκανε ξεκλειδώματα ποτέ, και το πρώτο δουλέυει απροβλημάτιστα 1,5 χρόνο τώρα.
Βρε σεις η μακαρονάδα ειναι άποψη και δείχνει ιδιοκατασκευη (παιζουν και καλύτερα έτσι ΧΑ,ΧΑ) αν τα θελετε τακτικα πάρτε Honda
link Lundal. http://www.canford.co.uk/Products/23-113_LUNDAHL-LL1545A-TRANSFORMER-Analogue-audio-PCB-line-input