Μα τι σας επιασε όλους με τις τοποθετήσεις των καλωδιών και τα θέλετε διπλα δίπλα και στριμωγμένα, επιδερμικά φαινόμενα θελετε να μου δημιουργήσετε?analog, οπωσδήποτε οριζόντια + κάθετα όλες οι καλωδιώσεις σου.
Δεν είναι κατάσταση αυτή...![]()
Στην οθόνη βγάζει συνεχώς αριθμούς και γράμματα χωρίς να σταματά καθόλου (σαν να πληκτρολογεί καποιος ασταμάτητα) και αναλογα με την ταχυτητα που του βάζω 115200 η το default που είναι μικρότερο με ανάλογη ταχύτητα γεμίζει και η οθόνη.
Μαλλον όμως απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι σε εσένα δεν το εχει κανει ποτέ αυτό.
μαστορια... αν θελει καποιος να προσαρμοσει σε αυτο η σε αλλο dac πχ 2-3 εισοδους spdif πως γινεται? υπαρχουν selectors? παλιοτερα το χα ξανα ψαξει αλλα δε βρηκα κατι ετοιμο σε πλακετα.ειχα βρει κατι 8 σε 1 αλλα για οπτικη μονο..
Επισεις θα φτιαξει κανεις πλακετιτσες για τα spdif? αν ναι ας με χει κατα νου για ενα κομματακι..
και εγώ ψάχνω να βρω επιλογέα για ψηφιακές εισόδους αν δεν βρω μια λύση ειναι μηχανικός διακόπτης πολύ καλής ποιότητας
Χαιρετώ την αγαπητή κοινότητα του Soekris.
Χθες δόθηκε η ευκαιρία να το ακούσω με μια φιλική παρέα στο σπίτι του analog-jimaras (Δημήτρης), τον οποίο τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την πρόσκληση.
Το ακούσαμε με δύο τρόπους, από την μπαφεριασμένη έξοδο (SE) και την απευθείας μη μπαφεριασμένη με τη μεσολάβηση ενός ζεύγους lundahl μετασχηματιστών εξόδου.
Λοιπόν όσοι αγαπάτε αυτό το dac και θέλετε πράγματι να πάρετε το μέγιστο του σχεδιασμού του, απαραιτήτως (προσωπική άποψη) επενδύστε σε στάδιο εξόδου, διαφορετικά θα σπαταλήσετε το χρόνο σας και θα πάει κρίμα ο σχεδιασμός.
Ο συνδυασμός με τους lundahl, προσωπικά μου άρεσε και μου άφησε θετικότατες ακουστικές αναμνήσεις, ωραίο περίγραμμα σε όλο το ακουστικό εύρος με ξεκούραστα άκρα. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως σε γούστα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Εντάξει θα ήθελα λίγο καλύτερη σκηνή, ως προς το ύψος, αλλά αυτά είναι υποκειμενικά κριτήρια που δεν χαλάνε το σύνολο.
Πήραμε και κάποιες βασικές μετρήσεις, αλλά κρατώ κάποιες επιφυλάξεις σε μια δεύτερη συνάντηση με το Τζιμάρα ή με οποιονδήποτε άλλο μέλος, γιατί δεν θέλω να προτρέχω στα συμπερασμάτά μου.
Αν επιμένετε να στις δώσω, ευχαρίστως αλλά θα κρατήσω το δικαίωμα να τις δημοσιεύσω ασχολίαστες και δεν θα κάνω κανενός είδος σχολιασμού σε ότι προκύψει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.