Νομίζω, ότι το όποιο επόμενο στάδιο θα πρέπει να πάει βάσει των αναγκών που θέτει ο καθένας αναλόγως των γούστων και των αναγκών του.
Προσωπικά, έτσι όπως το άκουσα Δημήτρη, στο σπίτι του Τζιμάρα δεν θα είχα πρόβλημα να το άφηνα και ως είχε. Σε ένα πιουρίστικο σύστημα δίχως ενεργό στάδιο προ, παρά μόνο με ύπαρξη κατάλληλου μπάφερ και ευαίσθητου τελικού, το αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά. Η έξοδος των 1.4Vrms καλύπτει με το παραπάνω πάρα πολλούς τελικούς ενισχυτές.
Εάν τώρα ψαχτείς προς το πως μπορείς να πάρεις περισσότερα δυναμικά, περισσότερη ταχύτητα μετάβασης στις χαμηλές και χαμηλομεσαίες, θα χρειαστείς πάρα πολύ ψάξιμο...δεν νομίζω ότι κάποιο είδος μπάφερ μπορεί να δώσει αυτό το συγκεκριμένο, θα χρειαστείς ένα ενεργό στάδιο με ιδιαίτερη σχεδίαση προς το μέρος αυτό...η λάμπα αν και δεν είμαι καθόλου σχετικός περί της υλοποίησής της, πιστεύω ότι το φούσκωμα θα το δώσει, ως προς την ταχύτητα μετάβασης για να δώσει το γρήγορο μεταβατικό...εκεί δεν ξέρω.
Ο Μορφέας που έχει ασχοληθεί με τη τεχνολογία των λυχνιών, ίσως έχει την απάντηση...
Πάντως αν οι αρχικές εντυπώσεις διατηρηθούν, θα έλεγα ότι όλοι μας θα έπρεπε να έχουμε ένα Soekris στο ηχοσύστημά μας, έστω και σαν δευτερεύον dac, γιατί τα θετικά του στοιχεία δύσκολα προσεγγίζονται από άλλες "θνητές" σχεδιάσεις (τουλάχιστον προς το παρόν).
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση ότι στο diyaudio, δεν έχουν επισημάνει αυτά για τα οποία μιλάμε εμείς εδώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.