DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

τζαμι!..εγω θα θελα καναν προ,λαμπατο...να δοκιμασω και διαφορες με τον Τσακιριδη Αλεξανδρο που χω ηδη!..απλα αρκει να μη ξεφυγει πολυ σε κοστος...
Νικ ηχειο κορνας μπα εμενα προσωπικα δε με καει..κανα διδρομο μικρο μεσα.να μαθω να μετραω κιολας ρε.

Re: Απάντηση: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε κανα Project για όλους ??

να πέσουν ιδέες, να αποφασιστεί σχέδιο, να βγει λίστα υλικών κλπ κλπ

και όσοι αποφασίσουν να το φτιάξουν να ποστάρουν την πρόοδο τους ...

να ακολουθήσουν μετρήσεις - ακροάσεις κλπ κλπ ...

δεν ειναι σχημη ιδέα :flipout::flipout:
χρονια το λέμε....καμία αντιδραση

Υ.Γ. Αναμείνατε έρχονται και αλλα πραματα!!!

1386.jpg

Re: 813 MULTIMODE PP

Παιδια, νιοθω την αναγκη να ξηγηθω λιγακι. Εγω εστειλα πμ στον φιλο Νικο, να τον ενημερωσω για το που θα συνεχιστει η παρουσιαση. Δε το γραψα δημοσια για να μη θεωρηθει οτι κανω αθεμιτη διαφημηση κ προξενησω προβλημα.
Με συγχωρειτε αν προξενησα καποια αναστατωση.

Απάντηση: 813 MULTIMODE PP

Ρε Δημητρη μου, βαλε και κανα emoticon να ξερω με τι σταση τα λες...:nounder:

Παντως να ξερεις οτι, ΟΤΙ λεω δεν το λεω ποτε ουτε υποκριτικα ουτε με υπονοουμενα ουτε τιποτα..στ ορκιζομαι.. αμα θελω να πω κατι το λεω χυμα και εξω απτα δοντια.

Re: 813 MULTIMODE PP

Παιδια, νιοθω την αναγκη να ξηγηθω λιγακι. Εγω εστειλα πμ στον φιλο Νικο, να τον ενημερωσω για το που θα συνεχιστει η παρουσιαση. Δε το γραψα δημοσια για να μη θεωρηθει οτι κανω αθεμιτη διαφημηση κ προξενησω προβλημα.
Με συγχωρειτε αν προξενησα καποια αναστατωση.

πλάκα κάνεις.. τι λε ρε μάστορα... pm ε... εγώ πάντως έτσι και σου εγραφα ο,τιδήποτε με pm και τολμουσες να το δημοσιεύσεις, θα σου έριχνα πολύ χοντρό βρισίδι... ωραίο ήταν αυτό..!!