DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

1262162667372.png

:D

Ανά καιρούς εχουν βγει διαφοροι τρόποι για να μη σε πιανουν τα ρανταρ στις εθνικές.
Σπρέι σαν βερνίκι που η αντανακλαση του στο φλας δεν αφηνει το νουμερο της πινακίδας στη διάθεση της τροχαίας.

Μηχανισμό ανακλησης-περιστροφής των πινακίδων
μπορεί να συνδεθει με GPS προσαρμόζοντας το οριο στην εκάστοτε διαδρομή

Ειδικά εμπρόσθια και οπισθια ''φωτορυθμικά'' ή υαλοκαθααριστηρες καθστώντας ανίκανο το ρανταρ να ανιχνέυσει δύο ταχύτητες
και αλλα βεβαια

Ο νικητής με διαφορά....

Attachments

• securedownload.jpg
    securedownload.jpg
    34.4 KB · Views: 62
Τάσο δε ξέρω τι λες εσύ
βλέπω τα νέα μέτρα για τη παταξη της φοροδιαφυγής βοηθάνε την παραοικονομία
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/function-fbsclick-ulocation.html

Το Σάββατο περνούσα από ένα starbucks, παρατήρησα ένα παλικάρι να μαζεύει αποδείξεις. Μου φάνηκε τόσο περίεργο πραγματικά…
Από την άλλη με τις τιμές που έχουν στους σπεσιαλ (sic) καφέδες τους εύκολα μαζεύονται κάτι χιλιάδες ευρώ αποδείξεις.

Προσοχή στις DIY αποδείξεις – που μπορεί να βγουν πλαστές.

Προτιμάτε πάντα αποδείξεις από γνωστό σας starbucks - ένα πράγμα σαν τα χόρτα του βουνού και τα μανιτάρια του βουνού. Αν δε ξέρετε ποιος τα έχει μαζέψει και από πού… μην τα εμπιστεύεστε :D

συνεχίζω εδώ για να μην πηδήξω το θρεντ του φιλου με τα 3δρομα...

100db/w/m 4-33ΚHz, αμα του ριξω καμια 50ριά watt με εναν τονο καμια 25ΚHz με trigger σε κάθε γαυγισμα, θα το τρελλάνω το βρωμόσκυλο ή οχι λετε ? :D

FT96H.jpg

Φιλε δοκιμασε το.. Δε ειν κακο!!! Αμα δουλεψει πες να ξερουμε! Οποτε παω στην πεθερα μου στη μυτιληνη, δε κοιμαμαι γιατι η γειτονησα εχει εναν κοπρο που ουρλιαζει ολη νυχτα! Η πλακα ειναι οτι η γειτονισα αυτη ειναι στη ΣΔΟΕ που ρχονται Σαμο για ελεγχους.. Ε λοιπον της χρειαζετε η οχι;;;

καλά βεβαια δεν φταιει το σκυλί... το ζωο ο ιδιοκτήτης φταίει. αλλά εφοσον δεν παιρνουν από λόγια, καποια αλλη μεθοδος θα υπάρχει..