DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Φιλε Τζον τι μάρκα ειναι ο σκύλος?
αν ειναι μικρό το κακόμοιρο φοβάτε και γαυγίζει
αν ειναι μεγάλο το εχουν αφησει μονο του

Εχω μια σκυλοτροφή... diy με στεντονάκια και για τις δύο περίπτωσεις
νομιμα με συνταγή

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

συνεχίζω εδώ για να μην πηδήξω το θρεντ του φιλου με τα 3δρομα...

100db/w/m 4-33ΚHz, αμα του ριξω καμια 50ριά watt με εναν τονο καμια 25ΚHz με trigger σε κάθε γαυγισμα, θα το τρελλάνω το βρωμόσκυλο ή οχι λετε ? :D

FT96H.jpg

Ριξε αλλα πιο χαμηλη συχνοτητα για να τρελλαινει τους ιδιοκτητες του και ολους τους αλλους που και καλα δεν λενε τιποτα!!
Ειχα και εγω τα ιδια προβληματα και οποτε ανοιγα την "σειρηνα" τρεχανε ολοι πανικοβλητοι. Το ιδιο και ο απεναντι που εβγαζε εξω την τηλεοραση και εβλεπε μπαλλα με την παρεα του στο φουλ! Αμεσως εμπαινε μεσα!
Ολα αυτα σε ωρες κοινης ησυχιας ΦΥΣΙΚΑ!!

Τελικα ομως, σωθηκαμε οταν ψοφησε το κοπροσκυλο και δεν πηραν αλλο και οταν σπιτοσε την γκομενα ο απεναντι και τον εβαλε στον ισιο δρομο (του πηρε τα τετοια δηλαδη! :)

Ηθελα να γραψω για το σαμπ και το γελιο που καναμε με τη μουσική υπόκρουση των ειδήσεων του Αλφα.
Μιλάμε ο ηχολήπτης κάνει πάρτι στις χαμηλές:flipout::flipout:
Μιλάμε ο παιχτης σε αστυνομικό ρεπορτάζ δεν παιζεται, Πολάνσκι και βάλε

Το θεμα ειναι οτι εβλεπα σκηνες τσικαγκο κεντρο αθηνα, σπανια βλέπω ειδησεις αλλά τι γινεται εδω περα?
πανικ!:chinscratch:
ενα φιλο μου προχθες στο φαναρι του ανοιξανε τις πορτες μερα μεσημερι και ακόμα τρεχει....

πειράζει να ερθει και μια φιλη μου ?

%E6%98%9F%E9%87%8E%E4%BA%9E%E5%B8%8C-40.jpg

Κοίταξε να δείς , τα πράγματα είναι απλά :violent-smiley-030:
Φυσικά και μπορείς να φέρεις τήν φίλη σου , αλλα για δικό της καλό , ας ´φερει μαζί της και 2-3 φίλες της , γιατι αλλιώς θα υπάρξει κούραση μεγάλη :grinning-smiley-043

...βρε το μαναράκι μου ...

Κοίταξε να δείς , τα πράγματα είναι απλά :violent-smiley-030:
Φυσικά και μπορείς να φέρεις τήν φίλη σου , αλλα για δικό της καλό , ας ´φερει μαζί της και 2-3 φίλες της , γιατι αλλιώς θα υπάρξει κούραση μεγάλη :grinning-smiley-043

...βρε το μαναράκι μου ...

Αλήτες....
παλιοχαρακτήρες....

Χθες εφυγε ενας δικός μου για κάτω...
γυρνά 1/4 γ@^%#

Λοιπον η εχω ειμαι χαζος κ δε καταλαβαινω, η το μνμ παει αλλου... ουφ.. Παω για υπνο πριν καψω καμια φλαντζα...