DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Χθες βραδυ ειχε χορο και μασαμπουκα ο συνδεσμος της ΑΕΚ σαμου.. Καλα.. Ξεσκιστικαμε στη μασα κ στο κρασι.. Αααλη μια φορα.. Ειχε κ οριενταλ χωρο! ρε τα χανουμακια.. Χορευε μια 1.80 υψος- ΚΟΡΜΑΡΑ αλλα απο φατσα..καλα περασαμε!

Λοιπον μα το θεο θελουν να μας πεθανουνε ρε... Ηρθε το ΤΕΒΕ, 110ε παραπανω..Με τις νεες τιμες στα καυσιμα θελω 50-60ε περισσοτερα το μηνα..αρα μεσα σε ενα μηνα τα παγια μου εξοδα πηγαν 100-110ε περισσοτερα!!!!που στον κορακα θα βγουν τα ρημαδια???...την τρελα μου μεσα...

volvo penta IPS με το joystick μακραν!!!
ειδικά για τα στενά της Σαμου

το Ηραίον που πιναμε καφε και του Μαυρατζιω το ξενοδοχείο τι κανουν?
υπομονή?

μια χαρα ειναι αυτοι ρε..τι αναγκη εχουνε...χθες επινα καφε στο Ηραιον.. τα νερα φτανουν μεχρι την βιτρινα του ε! φαντασου τι γινεται..

volvo penta IPS με το joystick μακραν!!!
ειδικά για τα στενά της Σαμου

το Ηραίον που πιναμε καφε και του Μαυρατζιω το ξενοδοχείο τι κανουν?
υπομονή?

16 μήνες εκεί ήμουν και εγώ μεταξύ 1987 - 89, απέναντι απο το αεροδρόμιο - Dorissa Hotel, 2ος εξωτερικός λόχος.......
Ο Σήφης θα τα ξέρει καλά αυτά..

:ernaehrung004:

χε χε...αυτο το στρατοπεδο εκει εχει σχεδον κλεισει....βλεπατε απο τη σκοπια και τις τουριστριουλες που κανανε περατζαδα εεεεε???...300 μετρα ποιο περα προς το αεροδρομιο εχουμε ενοικιαζομενα δωματια η οικογενεια μου.

2003-4 αρχες, εφυγα με χιόνια....
Μονάδα ηλεκτρονικού πολέμου στο λόφο πάνω από τις διαβιβάσεις

Το μεγαλύτερο γελιο στο νησι ειναι οτι ολοι αφηνουν τα κλειδια πανω στα αυτοκίνητα!!!!
Τα κωλόπαιδα μια μερα μου το ειχαν κρύψει (το αυτοκίνητο) και δεν μπορούσα να ανέβω στη μονάδα

Φιλε στρατο το μεγαλύτερο βυσμα μακραν ηταν ο εαυτός μου
από την δευτερη μερα που παρουσιαστηκα
Αν ρωτησεις Κολλιο, Βοσδογάννη, Αβραμίδη, Μαυρατζιωτη κ.α. θα σου πουν
πες τους μονο ''καταλαβαινεις τι θελω να σου πω και αντιστοιχα...'' θα δεις από την αντιδραση τους:flipout::flipout:
εκανα ιδιαιτερα φυσική και μαθηματικά στον διοικητη για να περάσει ΣΤΥΑΔ
σε ρεο μεσα
περασε δευτερος γιατι εγραψε 8 Αγγλικά (αριστα 20)

Υ.Γ. εχω μερικά κοινα με τον κυριο Θεμη

Τι ψαρακες ρεεεεεε!!!!
προβλεπόμενος ησουνα:flipout:
Δεν μπορώ να αναφερω γιατί....καταλαβαινετε οι ανθρωποι εκει ζουνε από αυτη τη δουλεια
υπάρχουν ομως φωτογραφίες.... δε θα τα πιστευετε

καλα ρε σεις ολη ελλαδα απο δω εχει περασει??..αααυτα ειναι...τι προβλεπομενος ητανε ωρε??για ξηγα ναμαθουμε κμεις!

Ε τι?
πλακα κάνεις
στη ταξιαρχια ητανε
ξυρισμα, στολή, φουλάρι, σκοπια....σημαια με μπαντα
στο μονιμο νουμερακι μου 4-6 φυλαγε ο θεος
Τον ταξιαρχο τον ειχαμε γραμμένο στα π@π@ρι@ μας γιατί δεν ειχε δικαιοδοσία :flipout:
Αν μας σταματαγε στρατονομία
τους ελεγα ''I' m Tonny Montana, i'm political refugee from Cuba... say hello to my little friend''-bye-
Περάσαμε απίστευτα, αφου τους λέμε ''ποτε να ξανάρθουμε για εκπαιδευση?''