DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Να τη χύσω ή θα την πιουμε:flipout:
πολύ φθηνή παραγωγή, μονοκάμερο και λιωμα η πρωταγωνστρια???
παλί καλά που δεν εβγαλε κανένα ματι
η μικρή πρεπει να μεγαλώσει και να μαθει να κουνάει και τη μεση της εκτος από τον λαιμό της

κανα τετοιο ποτε θα φτιαξουμε?

Το ειχα ποσταρει και παλια, αλλα τωρα που το ξαναδα ξαναμανατρελαθηκα. Τι ομαδαρα..... forza minardi και τα μυαλα στα κερμπς

[youtube]iyM9u6xZ_2E[/youtube]

Το ειδατε το Τζουλια
οχι το Alfa, το video
επιτροπή να συνεχίσουμε?

με το που βγήκε ήταν ηδη στον δίσκο μου :D

μέτρια παραγωγή, η κοπέλα ήταν κόκκαλο και καλά που την εγραψαν σε βιντεο για να θυμάται και τι εκανε, ασε που ήταν εντελώς κρύα... αγγαρεια, σα να χτύπαγε σφραγιδες σε καμια δημοσια υπηρεσία.. τραγουδι δεν.. τσόντα δεν... απορώ πως θα συνεχίσει να κολλάει ενσημα :D

Αυτοί στην Minardi ειχαν πολύ γελιο
ενω ολες οι υπολοιπες ομάδες ηταν στη πίεση, μετρουσανε, τρεχανε..πανικός
οι τύποι επιναν σαμπανιες και ακουγαν Βιβαλντι
Μια φορα θυμάμαι που πηραν αν δεν κάνω λάθος τριτη θεση (κατα τυχη) να δειτε τι εγινε

με το που βγήκε ήταν ηδη στον δίσκο μου :D

μέτρια παραγωγή, η κοπέλα ήταν κόκκαλο και καλά που την εγραψαν σε βιντεο για να θυμάται και τι εκανε, ασε που ήταν εντελώς κρύα... αγγαρεια, σα να χτύπαγε σφραγιδες σε καμια δημοσια υπηρεσία.. τραγουδι δεν.. τσόντα δεν... απορώ πως θα συνεχίσει να κολλάει ενσημα :D

:flipout::flipout:
ελα ρε τη κοπέλα
μεχρι και στις ιδιαιτερες της στιγμές την καταγραφουν
ειχαν πάει τα παιδια πριν και τα πινανε σε κλαμπ
ε κατέληξαν στο σπίτι, τι κακο κανανε?

Τωρα βγαινει και το 2 με τους υπόλοιπους που ειχαν μεινει στο κλάμπ και επιστρεφουν

αδελαιδα 2003 αν θυμαμαι καλα, ειχα μεινει ξημερωματα να το δω, χαμος

ηταν η μονη ανθρωπινη ομαδα, ειχαμε ενα τελειωμενο φαν κλαμπ, με κατι φιλους ανα την Ευρωπη και ειπαμε να βρεθουμε ιμολα.....χωρις δευτερη κουβεντα μας δεχτηκαν στα πιτς, γκο καρντινγκ με τον αλεξ γιουνκ, τουρ εργοστασιο και φαγητο με τον τζιανκαρλο μιναρντι, τον γκαμπριελε τρεντοζι και τον βετερανο πιερλουιτζι μαρτινι...τι να λεμε τωρα...η ομαδα ετρεχε με το μπατζετ για catering της φεραρι

α και η καλυτερη πάστα στα παντοκς

Οι αθρωποι το απολαμβαναν ωρε. Σιγα μη σκαγανε που ηταν τελευταιοι! Την βρισκανε!...

Σαν το diogo... Ο ολυμπιακος εκανε προετοιμασια κ κεινος μου ητανε στη σαμο με τις βραζιλιανες κ μου παιζε ποδο-beach-voley..χαζος ηταν; Τα τσεπωνε και αντε γεια...

ελα ρε τη κοπέλα
μεχρι και στις ιδιαιτερες της στιγμές την καταγραφουν
ειχαν πάει τα παιδια πριν και τα πινανε σε κλαμπ
ε κατέληξαν στο σπίτι, τι κακο κανανε?

Τωρα βγαινει και το 2 με τους υπόλοιπους που ειχαν μεινει στο κλάμπ και επιστρεφουν

ολα καλά, αυτο διάλεξε αυτό κάνει. Και φτιαχνει και κομπόδεμα. Ενα πράγμα όμως δεν μπορω να δεχτω. Τον πατέρα της τον σκεφτηκε ποτέ το σκ@τοπουτ@νάκι? τεσπα, αυτη ξερει καλύτερα την οικογενεια της.

και μερικοι δημοσιογράφοι (αυτό είναι το ανηθικο στοιχείο της υπόθεσης) που πήγαν και ρώταγαν την γιαγιά της γρια γυναίκα να σχολιάσει την τσόντα της εγγονής της.. τι ατομα ειναι μερικοι ρε..

Αυτοί στην Minardi ειχαν πολύ γελιο
ενω ολες οι υπολοιπες ομάδες ηταν στη πίεση, μετρουσανε, τρεχανε..πανικός
οι τύποι επιναν σαμπανιες και ακουγαν Βιβαλντι
Μια φορα θυμάμαι που πηραν αν δεν κάνω λάθος τριτη θεση (κατα τυχη) να δειτε τι εγινε

Εγώ ξέρω ότι αρχίζει το πρωτάθλημα κι εμείς δεν έχουμε που να το δούμε...

http://www.msfree.gr/ms.php?id=11082

Να βρίσω ή θα διαγραφεί?

Θα εχει χαβαλέ φετος
θα δειτε
σε λίγο καιρό δυστηχώς θα χασει την αιγλη της εξαιτίας της κρίσης
εχουν κλεισει πολλές διαφημιστικές αυτη τη περίοδο...οπότε καταλαβαινετε
τι θα γινει αν φυγουν οι σπόνσορες και μας αφησει ο Μπέρνι

Καλα βλεπετε ακομα f1?..εγω με τους περιορισμους που βαλανε και βαουνε εχω χασει το ενδιαφερον....αμα καταργησουνε κ τα πιτ στοπ..καλα κρασια...

Να βρίσω ή θα διαγραφεί?

Ενα μπινελίκι εκλεπτισμένο ειναι καλή ιδέα
τις παλιομπετουγες που να μην τους ξανασηκωθεί και να παιρνουν ματι τη γυναικα τους με ομαδα αλλοδαπών
να τους καει ο εξόδου

ή ντουίδικο?

Χθες ειχα πάει B&O
με το πόσο?????? 8000???? αυτα?????
Που να μη τσουλάει ηλεκτρονιο στα καλώδια τους και να τους συνοδευει κακή ποιοτητα ρευματος σε κάθε μπριζα που συνδεουν:flipout:

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Εγώ ξέρω ότι αρχίζει το πρωτάθλημα κι εμείς δεν έχουμε που να το δούμε...

http://www.msfree.gr/ms.php?id=11082

Να βρίσω ή θα διαγραφεί?

Να βρισεις! Εγω βριζω εδω και μερες.
Σε κανα καφενειο μας βλεπω!