DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Τη θες για πρόβες η γενικά?
Εγώ γενικά, απίστευτο είδος

γενικά, γενικά
εκτος από τις προαναφερθείσες ικανότητες
να μπορει να διαχειρισθεί μια φλογέρα, ενα τρομπόνι, ενα μπινελίκι
με ανοχή και αντοχή
δεκτή μποτσουκτσου με προϋπηρεσία

Φίλτατοι θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην κάνετε εκτεταμένη συζήτηση πάνω σε ποδοσφαιρικά θέματα – ειδικά καθώς και η σχετική κατηγορία έχει κλειδωθεί.
Όσο για την F1 σας προτρέπω να τοποθετήστε στο σχετικό νήμα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5314 όπου θα βρείτε και μπόλικα Post από πολλούς ακόμα τρελαμένους με το άθλημα.

φιλε μου η ολη φαση γινεται μεταξυ 3 ατομων..δε θα δημιουργησουμε θεμα αληθεια!-bye-

Παρά το ότι δυο τρείς μόνο συμμετέχετε για την ώρα, τα θέμα είναι ανοιχτό για όλους και θα μπορούσε να τοποθετηθεί ο οιοσδήποτε. Ας μην κάνουμε την DIY και αθλητική εφημερίδα - Όπου καθημερινά θα ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις.

Τωρα το δα..Καλα ειμαστε σοβαροι τωρα??? Γιατι σβηστικαν ποστ???Τι ειν τουτο παλι?!

Κατσε ρε φιλε με συγχωρεις. απαγορευεται να κανουμε την πλακα μας?πιτσιρικαδες ειμαστε?..αν ειναι δυνατον....υπαρχουν χιλιοι λογοι για να δημιουργηθει ενα θεμα!..η μπαλα ηταν το προβλημα?..τοτε γιατι τοThread ο λεμε off topic...chat?...Διαφωνω καθετa φιλε tmjuju..ΑΝ πηγαινε να διμιουργηθει το παραμικρο θα σου δινα δικιο.τωρα οχι...λυπαμαι.

Παρά το ότι δυο τρείς μόνο συμμετέχετε για την ώρα, τα θέμα είναι ανοιχτό για όλους και θα μπορούσε να τοποθετηθεί ο οιοσδήποτε. Ας μην κάνουμε την DIY και αθλητική εφημερίδα - Όπου καθημερινά θα ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις.

Συμφωνώ.

Ναι αλλά εγώ ψαχνω τραγουδιαρα για καραόκι
δεν εχω σχεση με αθλητικά και ουτε θελω να παρακάμψω την υπάρχουσα κατηγορια

Ναι αλλά εγώ ψαχνω τραγουδιαρα για καραόκι
δεν εχω σχεση με αθλητικά και ουτε θελω να παρακάμψω την υπάρχουσα κατηγορια

Κι εγώ μαζί σου

ΥΣ
Και μιάς και δηλώνουμε αν συμφωνούμε ή οχι με τίς διαγραφές , εγώ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ και ο λογος είναι πολύ απλός :
Οπως ξέρετε οι DIYers είναι μιά μοναδική , απομονωμένη και ξεχωριστή συνομοταξία , ουδείς δέν ασχολείται αν δέν είναι Ντιούης , οποτε και κανείς δέν θα εισβάλει να το κάνει πάρκο ή αχούρι , οπως συνήθως γίνεται στίς κατηγορίες που αναφέρθηκαν
Αλλά , το θέμα είναι οτι εσείς έχετε και το καρπουζι και το μαχαίρι οποτε.....

ΥΣ
Τα μηνύματα που διεγράφησαν , είχαν και άλλες "πληροφορίες" για τραγουδιάρες , ατζέντηδες κλπ , αλλα τα πήρα αμπάριζα ΟΛΑ η γομολάστιχα .....

Σημερα ηρθε το σαξόφωνο και αρχίσαμε προβες
βρεθηκε σαξοφωνήστρια που πραγματικά μας εξέπληξε

προχθες που λέγατε για τα live του freedom ειχανε πάει και οι δικοί μου
ειχε αρκετό κοσμο λέει εκεί

Υ.Γ.
Παιδια δεν ξερω αν εχετε καταλάβει,
εδω ειναι off topic για ντουίδες
Τι πρόβλημα υπάρχει?
Εχετε δει ντουί να μαλώνει και θεμα να πεφτει χαμηλά?
Γιατί απλά εδώ υπάρχουν σεβαστες αρχες,
δεν ειναι ευκολο να λέει οποιος θελει οτι θελει χωρις να εκτεθει
αν δεν γνωρίζει θα τον βοηθήσουν ολοι να μάθει.
Υπάρχει προσωπικό στοιχείο σεβαστό για τον χρόνο και κόπο που εχουμε αφιερώσει
Οι αλλοι στα hiend, ποδοσφαιρικά, πολιτική κτλ. δεν εχουν ''αυστηρα'' δεδομένα οπότε ειναι λογικό να παρεξηγούνται εχοντας ολοι δικιο και αδικο ταυτόχρονα!!

Δεν κανουμε κουβέντα δυο τρεις εδω
και δεν απαγορεουμε σε κανέναν να γράψει
ουτε εχουμε παρεξηγηθεί, ουτε εχουμε λερώσει την γωνία.

Παρακαλω σεβαστειτε και μην μας σκουπίζετε τη γωνια γιατί αλλιως δεν εχει νοημα η υπαρξη της οπότε ιδεολογικά πρεπει να τη αδειάσουμε

Last edited:
Σε threads σα κιαυτο λειτουργει εντονα κ το στοιχειο του αφθορμητισμου.. Αν μπλοκαρει αυτο και πρεπει να σκεφτομαστε το καθε τι με λεπτομερειες, τοτε δυστηχως χανεται καθε μαγεια της ομορφης και αφθορμητης κουβεντας, κουβεντα οπως μεταξυ δυο καλων φιλων.

Ρε αρχηγε στακα για να καταλαβω, τι ενοεις ηταν κ δικοι σου; Εχεις καποια σχεση με μουσικους; Αρωτω να ξερω ρε παιδακι μου! Επειδη ωρες ωρες δε τα πιανω ολα!...:BDGBGDB55:

αντι να δουμε πως θα βοηθησουμε κανεναν νεο δω μεσα και απειρο, ασχολουμαστε με βλακειες..τελοσπαντων..