DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

ρε nbullamatsis Κλαρινο βρηκες?? σε παρεα ειναι ωραιο οργανο!!Πολυδιαστατο!

Φιλε σαξοφωνο ειναι αλλά ετσι οπως το παιζω εγώ για κλαρίνο μου ακουγετε.
Τι να κάνω για να βγάλεις χαμηλό απο δαυτο πρεπει να κλεισεις ολες τις τρύπες
Ξερεις ποσες ειναι????
θελω και τα δαχτυλα των ποδιων...
πως το κανουν???
με τον αέρα τα καταφέρνω
Οι δικοί μου παιζουν κανονικά, μαλλον κατι παραπάνω ξερουν
Μας εξεπληξε χθες η Νενη που με τη μια βρηκε μελωδία

Μια που λες για κλαρίνο
θυμάμαι σε ενα πανηγύρι Ηπειρο ενα τυπο να εχει λουσει με πεντοχίλιαρα την ορχηστρα και ειχε βαλει δυο κλαριτζίδες να του παιζουν δεξια και αριστερά μεσα στα αφτιά!!!

Ακόμα γινονται λέει τετοια με τη διαφορά οτι τα ευρώ ειναι σε φωτοτυπίες:flipout::flipout:

αυτα ειναι γλεντια....τωρα που πες για πειραματικες μουσικες..Καλοκαιρι 2003, Τυχερο Εβρου, εγω και φιλαρακι καλο απο Τρικαλα. Πηρε μια Jackson ηλ/ κιθαρα , το ταυρακι που λεμε..ΑΣΧΕΤΟΙ και οι δυο μας..Που λεφτα για ενυσχητες και ηχεια...
Ειχα ενα smartkit 2χ25w και ενα Tonsil 12ιντσο διπλοπηνικο γουφερ.Το πεταμε σε μια κουτα 70λιτρα...απτο πρωι παλευαμε..χυμα συνδεθηκανε ολα πανω στο κουτι...μετασχηματιστες,πλακετες κτλ..μετα ηρθαν κατι ψητα κοτοπουλα,κατι κασες μπυρες..11 το βραδυ αρχισε η δοκιμη!!!
Ε τοτι εγινε δε περιγραφετε...ΠΑΝΙΚΟΣ!..σηκωσαμε το χωριο στο ποδι!!!!..αφου δε φερανε την αστυνομια...:BDGBGDB55: :guitarist: :guitarist: :BDGBGDB55: ..υπαρχουν αποδεικτικα βιντεακια ε!!!χα χα χα...

αυτα ειναι γλεντια....τωρα που πες για πειραματικες μουσικες..Καλοκαιρι 2003, Τυχερο Εβρου, εγω και φιλαρακι καλο απο Τρικαλα. Πηρε μια Jackson ηλ/ κιθαρα , το ταυρακι που λεμε..ΑΣΧΕΤΟΙ και οι δυο μας..Που λεφτα για ενυσχητες και ηχεια...
Ειχα ενα smartkit 2χ25w και ενα Tonsil 12ιντσο διπλοπηνικο γουφερ.Το πεταμε σε μια κουτα 70λιτρα...απτο πρωι παλευαμε..χυμα συνδεθηκανε ολα πανω στο κουτι...μετασχηματιστες,πλακετες κτλ..μετα ηρθαν κατι ψητα κοτοπουλα,κατι κασες μπυρες..11 το βραδυ αρχισε η δοκιμη!!!
Ε τοτι εγινε δε περιγραφετε...ΠΑΝΙΚΟΣ!..σηκωσαμε το χωριο στο ποδι!!!!..αφου δε φερανε την αστυνομια...:BDGBGDB55: :guitarist: :guitarist: :BDGBGDB55: ..υπαρχουν αποδεικτικα βιντεακια ε!!!χα χα χα...

μια χαρα βρε! διώχνατε κ τα άπειρα κουνούπια π έχει.. να ναι καλά η λίμνη!!-bye-

Κουνουπια>??ααααμαν μη μου τα θυμιζεις φιλε...πηγα μια φορα να βοηθησω ενα παππου στα βαμβακια..ε γυρησα πρησμενος!!!! :hanged:

IMG_1589.jpg

Ααααααυτα ειναι diy κυριοι...

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

IMG_1589.jpg

Ααααααυτα ειναι diy κυριοι...
Θα διαφωνήσω. Αυτό είναι το diy που δεν προτείνουμε στο φόρουμ. Χύμα καλώδια, πουθενά ασφάλεια και όλα πάνω σε ένα μεταλλικό σασί, προκαλούμε την τύχη μας και τους αναγνώστες μας.

Μα το γραφω στο offtopic-diy!..αρχηγε μου 2 τρελαμενοι πιτσιρικαδες ημαστανε!!!! καλα δε τα χει κανει κανενας αυτα?..(απο κατω ειναι το ηχειο, οχι μεταλο):guitarist:

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Μα το γραφω στο offtopic-diy!..αρχηγε μου 2 τρελαμενοι πιτσιρικαδες ημαστανε!!!! καλα δε τα χει κανει κανενας αυτα?..(απο κατω ειναι το ηχειο, οχι μεταλο):guitarist:
Μώρε όλοι τα έχουμε κάνει αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να τα βάζουμε στο φόρουμ που μας διαβάζουν και άνθρωποι που ίσως να μην καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα τους...:BXVZCBXZ6:

εγω λεω ας βοηθα κανενας και τους πρωταριδες που οι καυμενοι ρωτανε να μαθουν και ας αφησουμε τα υπολοιπα...:grinning-smiley-043

餵 西菲 瘋狂的 :BDGBGDB55:

Πλάκα πλάκα οταν παρουσιαστηκε το 2001 το παρακάτω
το παρατσουκλι του ηταν και ειναι ακόμα κινέζος.

Αν τα πειτε ποτε με κανένα φορτηγατζη πειτε του αν ξερει κανενα κινέζο και θα καταλαβετε
Το πιο διασημο φορτηγό τα τελευταια 10 χρόνια.
Αλλά δεν εργαζομαι πια στη Volvo

Attachments

• volvo-fh12xl.jpg
    volvo-fh12xl.jpg
    66.4 KB · Views: 19
μου εχουν κανει προταση αλλά δεν μου αρεσει ο καιρός και το φαγητο στην Αγγλία + θελανε να διατηρησουν τα δικαιωματα, την επωνυμία τους και παρόμοιες γελιοτητες
οπως καταλαβαινετε δεν τα βρήκαμε