DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

χε χε χε..εγω παντως παραγκειλα καμια 10αρια πραματακια να χω να παιζω..απο iec βυσματα μεχρι πλεγμα θωρακισης καλωδιων, neutrik βυσματακια κτλ...

εμ κατσικια μου θελες και γλεντια...ενω εγω ο καυμενος κοιτα με τι την εβγαλα:
IMG_9546.jpg

IMG_9545.jpg

παρεα με ενα καραφακι ουζο βεβαιως βεβαιως...:BDGBDGB53:

πιαστηκε σε ενα παραγαδι ενος μπαρμπα μου!
τι ενοεις ροδες?πηρες λαστιχα για τ αμαξι η βενζινες? :flipout:

Του έβαλα Continental Sport Contact 2 (ή 3 δε θυμάμαι) N1 (ότι λέει το Τσουφενχάουζεν δηλαδή). 225/40/18-265/35/18 - χιλιάρικο στρογγυλό.
Ο αλήτης με κοροίδεψε, μετά από 5 μέρες έχω το μισό πέλμα στα πίσω, ιμιτασιόν θα ναι :flipout: Ευθυγράμμιση ήταν και είναι ακόμα καρφί, για να δούμε...
(Για το νέο μου παιχνίδι λέμε Σήφη, μεταχειρισμένο Boxster S. Που τώρα λεφτά για audio, κάνω DIY αλλού... Τ' αξίζει όμως)

Last edited:
Boxster S ?.. μπραβο ρε συ..την εκανες μονος σου τελικα κεινη την μπιζνα που σου προτεινα ε?κουβεντα δε ειπες!...:flipout:
Αντε καλοφαγωτη ρε!
Εγω με τα αμαξια ποτε δε ενδιαφερθηκα...η μονη τρελα μου ηταν με τα μηχανακια..βασικα κανω σχεδια καποια στιγμη για ενα varadero η κανα moto guzzi..που θα παει..

Το πήρα που λες Μ. Τετάρτη, την άλλη μέρα έφυγαν γνωστοί φίλοι και κυρίως φίλες για Πάσχα (προμελετημένα όλα) κι έμεινα μόνος μου με δαύτο στην άδεια Αθήνα (και πέριξ βουνά). Ποιός μπορεί να σκεφτεί καλύτερο Πάσχα? :guitarist:

καλα ρε σεις ολοι αμαξια πηρατε?..αντε ρε μη βγαλω ωξω τον χιουνταο και σας πατησω χαμω....:grinning-smiley-043
Καλοταξιδο φιλε!

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Το πήρα που λες Μ. Τετάρτη, την άλλη μέρα έφυγαν γνωστοί φίλοι και κυρίως φίλες για Πάσχα (προμελετημένα όλα) κι έμεινα μόνος μου με δαύτο στην άδεια Αθήνα (και πέριξ βουνά). Ποιός μπορεί να σκεφτεί καλύτερο Πάσχα? :guitarist:

ΑΡΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! :Banane0:
http://site.electric-scooters-galore.com/images/wheelsforkids/porscheboxter.jpg

"Και εμεις ειμασταν νεοι αλλα δεν καναμε ετσι κυριε! Να φυγετε να πατε αλλου!" :drummer:

Με 'γεια! BURN RUBBER! :music-smiley-005:

βασικα κανω σχεδια καποια στιγμη για ενα varadero η κανα moto guzzi..που θα παει..

diy εννοεις?:Banane0:

πλακα πλάκα δε φτιαχνουμε κανενα custom μηχανακι low για αλλαγή?
ηχεια, ηχεια βαρεθηκα

καλες βολτες παιδια και καλα οπίσθια στα δερματα σας:music-smiley-005:

Υ.Γ. ενας φιλος κουρεψε τον σκύλο του, ειναι νεας γης, εδιαφερεται κανεις για μαλλι???
ή να το πάω στις ανταλλαγες μελων?