DJI Air, Air2,Air3,Air3s

Με γεια, το τσίμπησα κι εγώ πριν καμια δεκαριά μέρες, σε αντικατάσταση του Mini 3 Pro το οποίο όμως είχα παροπλίσει τους τελευταίους μήνες και πετούσα όποτε χρειαζόταν με το Mini 4 Pro ενός φίλου.

Μεγειες μεγειες και στους δυο σας.

Συγκριτικα με το Mini 4 Pro τι θα παρατηρουσες θετικα αρνητικα ?

• Like
Reactions: Maestro
Με γεια, το τσίμπησα κι εγώ πριν καμια δεκαριά μέρες, σε αντικατάσταση του Mini 3 Pro το οποίο όμως είχα παροπλίσει τους τελευταίους μήνες και πετούσα όποτε χρειαζόταν με το Mini 4 Pro ενός φίλου. Τεράστια διαφορά στη σταθερότητα και στην ταχύτητα, όπως είναι αναμενόμενο βέβαια. Με το μέγεθος είμαι οριακά ΟΚ, καθώς προϋπόθεση ήταν να χωράει εδώ και εδώ.
Καλορίζικο Νάσο! Είναι όντως αρκετά μπαμπατσικο, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι deal breaker...

Ευχαριστώ όλους! Τώρα που το χάζευα λίγο παραπάνω, παρατηρώ ότι έχει πολύ ψωμί μέσα με ρυθμίσεις κλπ. Εν τω μεταξύ, όντως είναι μεγαλύτερο από όσο νόμιζα, αλλά παραμένει όσο φορητό το χρειάζομαι.

Δυστυχώς έχει καύσωνα σήμερα-αύριο και δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το πετάξω (η DJI βάζει τους 40 ως ανώτατη θερμοκρασία, και λόγω heat island effect κλπ μπορεί να είναι τόσο ή και παραπάνω μέσα στην πόλη). Οπότε από ΣΚ τα νεώτερα.

Σώπα μωρέ, πέταξε το όταν πέσει ο ήλιος. Από ρυθμίσεις έχει της Παναγίας τα μάτια. Μέχρι και waypoints να χαρασει πορεία μόνο του και να βιντεοσκοπεί αυτόματα...

Μεγειες μεγειες και στους δυο σας.

Συγκριτικα με το Mini 4 Pro τι θα παρατηρουσες θετικα αρνητικα ?
Σε έναν αγώνα το έχω χρησιμοποιήσει μόνο Ναθ, δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο ή κάτι διαφορετικό από τα ριβιούζ, οι φωτο είναι μια χαρά στα 50Mp, η διαφορά του κυρίως αισθητήρα είναι ορατή.

Η φωτο είναι από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ15-Κ17 (Στυλίδα, 22/6).

20250622_PP_Dromou_U17_Stylida_RR_100757_DJI_.jpg

Από Ελλάδα τώρα. Γιατί τόσο τεράστια διαφορά; Είναι θέμα ταχύτητας μόνο (δε με αφορά ιδιαίτερα αρκεί προφανώς να είναι μεγαλύτερη από τα 130Mbit που υποτίθεται γράφει το 3s), ή και αξιοπιστίας (αυτό θα το'θελα...) ;

Last edited:
Πληρωνεις την μεγαλυτερη ταχυτητα μεταφορας τιποτα αλλο. Το drone σου και με την νορμαλ επιλογη μια χαρα ειναι (και ειναι και διπλασια σε χωρητικοτητα)

Με κλειστα ματια παρτην

• Like
Reactions: Maestro
Πληρωνεις την μεγαλυτερη ταχυτητα μεταφορας τιποτα αλλο. Το drone σου και με την νορμαλ επιλογη μια χαρα ειναι (και ειναι και διπλασια σε χωρητικοτητα)

Με κλειστα ματια παρτην

Έκλεισα τα μάτια και την πήρα. 😝

• Like
Reactions: Kosh
Γαμώ την τύχη μου, το μεσημέρι ήμουν σε φανταστικό μέρος στο λιμάνι του Λαυρίου και είχε τόσο τρομακτικές ριπές αέρα που αποφάσισα να μην το ρισκάρω... οπότε σήμερα πάλι χαζοπτήσεις αναγκαστικά στη βαρετή γειτονιά μου, όπου δοκίμασα λίγες long exposure. Βαρετό ξεβαρετό το περιβάλλον, πάλι με ψάρωσε το μικρούλι.

DJI_20250630212702_0060_D.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: Nexus and takisot
Καλά έκανες και δεν το ρίσκαρες.
Είχε ριπές 8 bf, πολύ επικίνδυνο για drone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι, και ήταν και τα υπόλοιπα πολύ risky, θάλασσα, βράχια, δρόμος με αρκετή κυκλοφορία ακριβώς δίπλα, τεράστιες κολώνες ΔΕΗ παραδίπλα κλπ... δεν ήταν αυτές συνθήκες για δοκιμές.

Πάντως κατα τα άλλα συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα από όσο περίμενα σε άνεμο. Την Κυριακή που πάλι χαλούσε ο κόσμος, το σήκωσα πειραματικά σε πολύ μεγάλη άδεια αλάνα που δε φοβόμουν ιδιαίτερα να φάει καμιά σφαλιάρα από ριπή, και τα πήγε περίφημα. Προφανώς οι κινητήρες θα δούλευαν υπερωρίες και η μπαταρία θα άδειαζε στο μισό χρόνο, αλλά πλάνα πήρα σταθερότατα, ενώ δεν ένιωσα και κανέναν κίνδυνο.

• Like
Reactions: takisot