DJI Air, Air2,Air3,Air3s

Όταν είναι σε τίποτα μπουζούκια και βγαίνουν κάθε λεπτό 500 σέλφι από άσχετους γύρω τους με τη φάτσα τους μέσα με πλήρη χαρακτηριστικά και λεπτομέρεια, εκεί όλα καλά. Όταν όμως πετάξει drone στα 100 μέτρα ύψος με 24άρη φακό σε πίσσα σκοτάδι και πάνω από τα δέντρα, εκεί τους πιάνει η ευαισθησία. :cool:
Δεν τους δίνω και πολύ άδικο, πάντως.

Αλλο να είσαι κάπου και να επιλέγεις να εκτίθεσαι και άλλο να είσαι σε μια βόλτα και να θες την ησυχία / ιδιωτικότητά σου.

Μη τα βλέπουμε όλα από τη δική μας πλευρά μόνο.

Δυστυχως εχει γινει τοσο ευαισθητο πλέον το θεμα των μη αδειοδοτουμενων ληψεων σε προσωπα που πρεπει να ειναι κανεις πολυ προσεκτικος.

Αν οντως δεν ειναι ορατα τα χαρακτηριστικα προσωπου προκειμενου να αποφυγεις την μανουρα τους δειχνεις το υλικο
Αν ειναι καντε οτι μπορειτε στα πλαισια της ευγενειας να αποφυγετε τριβες .....και καντε του απο αλλη γωνια .

Αν θελει κανεις να σας προκαλεσει προβλημα το κανει πολυ ευκολα πλεον και δεν παιζει και κανεις με αυτα.

Δεν τους δίνω και πολύ άδικο, πάντως.

Αλλο να είσαι κάπου και να επιλέγεις να εκτίθεσαι και άλλο να είσαι σε μια βόλτα και να θες την ησυχία / ιδιωτικότητά σου.

Μη τα βλέπουμε όλα από τη δική μας πλευρά μόνο.
Καλέ ποια πρόσωπα, ούτε το ότι υπήρχαν ανθρώποι δε φαινόταν, αλλιώς αν το είχα πάρει χαμπάρι θα είχα πάει παραπέρα από μόνος μου. Τεχνοφοβία και ημιμάθεια κυρίως.

Εξάλλου και στη Σαντορίνη τις ελάχιστες φορές που πέταξα σε ώρα που δεν ήμουν τελείως μόνος, αφενός πάντα ρωτούσα αν τους ενοχλεί να πετάξω, αφετέρου πάντα το κρατάω στα όρια της επιχειρησιακής οροφής για να μην τους ενοχλεί καν ο θόρυβος(που για μένα είναι πολύ πιο σοβαρό και υπαρκτό πρόβλημα, και όχι απλά ψυχολογική φοβία), ενώ περιμένω να φύγουν και για να προσγειωθώ.

Κάπου δηλαδή θες όλος αυτός ο σεβασμός που δείχνεις στους γύρω σου να σου επιστρέφεται κιόλας, αν είναι να αρχίσω κι εγώ να ζητάω τα κινητά του κάθε ανθρώπου που βλέπω σε ένα πάρκο να ελέγχω αν με πήρε φωτογραφία.

ετσι ειναι οπως το λες.

Για αυτο σου λεω αν αντιμετωπισεις μανουρα σε τετοιου ειδους ληψη τους καλεις κοντα σου και τους λες ολο ευγενεια ελατε παρακαλω να δειτε οτι δεν φαινονται καν προσωπα για να τους αφοπλισεις.

οταν το κανεις αυτο 99% παντα μαλακωνουν....

ετσι ειναι οπως το λες.

Για αυτο σου λεω αν αντιμετωπισεις μανουρα σε τετοιου ειδους ληψη τους καλεις κοντα σου και τους λες ολο ευγενεια ελατε παρακαλω να δειτε οτι δεν φαινονται καν προσωπα για να τους αφοπλισεις.

οταν το κανεις αυτο 99% παντα μαλακωνουν....

Εχθές φάνηκε να ηρέμησε λίγο ο τύπος όταν του εξήγησα ότι "γι'αυτό ήρθα στις 2 το πρωί, για να μην ενοχλώ". Το θέμα είναι ότι επειδή ακριβώς ήταν 2 το πρωί και στην απόλυτη ερημιά, όταν βλέπεις κάποιον να'ρχεται αγριεμένος προς το μέρος σου (αφού έχεις μαζέψει και περπατάς με ενάμιση χιλιάρικο drone στην τσάντα), χάνεις και λίγα χρόνια από τη ζωή σου.

Σε αυτον τον κοσμο ζουμε δυστυχως. Αν μπορεις κοιτα να μην εισαι μονος σου τουλαχιστον....
Θα πήγαινα και εγώ μαζί του αλλά μολις παρελαβα το Creator και δεν θελω να το ρισκάρω :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Maestro and Kosh
Mα μισες δουλεις κανουν και οι κινεζοι της DJI ,

Bγαζουν προγραμμα ασφαλισης απο πτωσεις , καταστροφες drone και λοιπα.

Βγαλτε και ενα για μηνυσεις ή τσαμπουκαδες και δολιοφθορες απο περαστικους να δεις πωλησεις ....

Καλέ ποια πρόσωπα, ούτε το ότι υπήρχαν ανθρώποι δε φαινόταν, αλλιώς αν το είχα πάρει χαμπάρι θα είχα πάει παραπέρα από μόνος μου. Τεχνοφοβία και ημιμάθεια κυρίως.

Εξάλλου και στη Σαντορίνη τις ελάχιστες φορές που πέταξα σε ώρα που δεν ήμουν τελείως μόνος, αφενός πάντα ρωτούσα αν τους ενοχλεί να πετάξω, αφετέρου πάντα το κρατάω στα όρια της επιχειρησιακής οροφής για να μην τους ενοχλεί καν ο θόρυβος(που για μένα είναι πολύ πιο σοβαρό και υπαρκτό πρόβλημα, και όχι απλά ψυχολογική φοβία), ενώ περιμένω να φύγουν και για να προσγειωθώ.

Κάπου δηλαδή θες όλος αυτός ο σεβασμός που δείχνεις στους γύρω σου να σου επιστρέφεται κιόλας, αν είναι να αρχίσω κι εγώ να ζητάω τα κινητά του κάθε ανθρώπου που βλέπω σε ένα πάρκο να ελέγχω αν με πήρε φωτογραφία.
Δεν μπορεις όμως να έχεις την απαίτηση ο άλλος να ξέρει τι και πως μπορει να κάνει το μηχανημα και εσύ.

Και φυσικά ο θόρυβος και μόνο, ειναι θέμα.

Ξαναλέω, μη τα βλέπουμε όλα μόνο από την δική μας πλευρά.

@spcav Πάντως, αν πάμε μαζί και μας την πέσουν, εγώ θα πω ότι "του παιδιού το drone έχει καλύτερο τηλεφακό, διαβάζει γράμμα από τα 300m, και με λιγότερο θόρυβο στο low light". :cool:

@spcav Πάντως, αν πάμε μαζί και μας την πέσουν, εγώ θα πω ότι "του παιδιού το drone έχει καλύτερο τηλεφακό, διαβάζει γράμμα από τα 300m, και με λιγότερο θόρυβο στο low light". :cool:
Μα γι αυτό ειπα ότι δεν θα ερθω μαζί σου :LOL:

• Haha
Reactions: Maestro