dlp vs lcd

Γεια σου παλιοφιλε,οντως κριμα που δεν ειμαστε πιο κοντα.

Σχετικα με την ευκρινεια´Θα πρεπει να λαβεις υπ`οψιν σου πως,οι JVC σε γενικες γραμμες ερχονται με καλη εως αριστη συγκλιση.
Αυτο ομως ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Οι Dila ειναι πολυ καλοι ομως εχουν καποια βασικα ελαττωματα,τα οποια δυσκολα θα ανεχομουν.
Το gamma με τη παροδο του χρονου φωτιζει και στους φθηνους το χρωματικο τριγωνο ειναι υπερβολικα διευρυμενο (ειναι σοβαρο προβλημα γιατι απουσιαζει το cms).

Πιο σημαντικο ειναι βεβαια το πρωτο,γιατι ειναι εγγενες χαρακτηριστικο της τεχνολογιας.Το δευτερο,με αλλαγη πολιτικης απο τη JVC,μπορει στα επομενα μοντελα να εξαλειφθει.

Last edited:
καλα βρε Τακη.....δεν ντρεπεσε..!!!!

μην του την λες ετσι του Γιαννη.....θα μαθει..
4chsmu1.gif

με το μαλακο πηγαινε τον..
5yjbztv.gif

Κωστα,εαν εχεις κατι να προσθεσεις επι της ουσιας...
Εχω βαρεθει να σε "βλεπω" να κανεις troll στα θεματα.

οχι σοβαρε μου...:p

τα ειπαν ποιο πριν...

τα dlp ειναι στασιμα εδω και μια 4ετια κοντα

τα lcdειδη ανεβηκαν αρκετα με ποιο ισοροποιμενη εικονα

οποιος το βλεπει καλως.....οποιος δεν το βλεπει παλι καλως..

Το dlp το παιρνεις μονο για να εχεις μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.
Σε εικονα ειναι πισω...οβερολ..

οχι σοβαρε μου...:p

τα ειπαν ποιο πριν...

τα dlp ειναι στασιμα εδω και μια 4ετια κοντα

τα lcdειδη ανεβηκαν αρκετα με ποιο ισοροποιμενη εικονα

οποιος το βλεπει καλως.....οποιος δεν το βλεπει παλι καλως..

Το dlp το παιρνεις μονο για να εχεις μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.
Σε εικονα ειναι πισω...οβερολ..

Δι' ευχών των αγίων LCD ημών...

Αμήν!!!:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: dlp vs lcd

Γεια σου παλιοφιλε,οντως κριμα που δεν ειμαστε πιο κοντα.

Σχετικα με την ευκρινεια´Θα πρεπει να λαβεις υπ`οψιν σου πως,οι JVC σε γενικες γραμμες ερχονται με καλη εως αριστη συγκλιση.
Αυτο ομως ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Οι Dila ειναι πολυ καλοι ομως εχουν καποια βασικα ελαττωματα,τα οποια δυσκολα θα ανεχομουν.
Το gamma με τη παροδο του χρονου φωτιζει και στους φθηνους το χρωματικο τριγωνο ειναι υπερβολικα διευρυμενο (ειναι σοβαρο προβλημα γιατι απουσιαζει το cms).

Πιο σημαντικο ειναι βεβαια το πρωτο,γιατι ειναι εγγενες χαρακτηριστικο της τεχνολογιας.Το δευτερο,με αλλαγη πολιτικης απο τη JVC,μπορει στα επομενα μοντελα να εξαλειφθει.

Εχεις δίκιο και για το gamma και για το χρώμα. Τα ξεχνάω διότι έχω τον lumagen οποτε όταν έρχεται ο Μανωλης τα φροντίζει δεόντως. Παντως, μονο ο μικρός JVC δεν έχει CMS οποτε όσοι έχουν τα μεγαλυτερα μοντελα (Χ7/70 ,Χ9/90) είναι κομπλέ και έρχονται πλέον και με μια καλη ρύθμιση στο mode THX από το εργοστάσιο. Και το gamma ρυθμίζεται σε όλους, απλα θέλει ίσως πιο συχνά ρύθμιση σε σχέση με έναν dlp. Το ίδιο ισχύει για τους SXRD, για τους LCD δεν γνωρίζω..

Απαξ και το ρυθμισεις,σε εναν DLP γιατι να ξαναπειραξεις το gamma?
Δεν βρισκω κανενα λογο.

Μπορει να κάνω λάθος, αλλα και στους dlp θέλει ξανά ρύθμιση το gamma όσο περνάει ο καιρός. Ο Μανωλης όμως είναι ο ειδικός, θα τον "τσιγκλήσω" και θα επανέλθω.. ;)

Τακη,λαθος κανεις.Δεν ισχυει κατι τετοιο.
Βεβαια,περιμενω και την απαντηση του Μανωλη.

Εχεις δίκιο, το επιβεβαίωσε και ο Μανωλης. Απλα, όταν κάνει ρύθμιση, τα πιάνει όλα από την αρχή λόγω φιλοσοφίας. Και όταν είχα dlp, θυμόμουν ότι πείραζε και το gamma γι' αυτο νόμιζα ότι "έφευγε" και το gamma.

:p Ο τελευταίος dlp που είχα είχε μετρημένο on/off contrast στο στρατοσφαιρικο νούμερο του 1.100 προς 1! Ωπ, ξέχασα, είναι ο δικός σου! :p :D :ernaehrung004:

:p Ο τελευταίος dlp που είχα είχε μετρημένο on/off contrast στο στρατοσφαιρικο νούμερο του 1.100 προς 1! Ωπ, ξέχασα, είναι ο δικός σου! :p :D :ernaehrung004:

Εκτός από τον μοναδικό χαλασμένο 8720 στον πλανήτη, σου έτυχε να τον μετρήσεις και με χαλασμένο φωτόμετρο??? Τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε παιδί μου??:BDGBGDB55::flipout:-bye-

Εκτός από τον μοναδικό χαλασμένο 8720 στον πλανήτη, σου έτυχε να τον μετρήσεις και με χαλασμένο φωτόμετρο??? Τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε παιδί μου??:BDGBGDB55::flipout:-bye-

Χαχα, κανόνισε να μην καλέσεις τον Καστρο να σου τον μετρήσει, γιατί σε βλέπω για αγγελία σύντομα! :p :D