μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να σετάρω τα 2 DVB-S2 tuners?
δεν είχα ποτέ δέκτη με διπλό tuner και έχω απορίες...
έχω ένα πιάτο με μοτέρ και φυσικά ένα κολλόδιο που έρχεται στο σαλονι...το βάζω πάνω στο Α η στο Β tuner?
τι ειναι το splitter? απο που να το παρω?
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να σετάρω τα 2 DVB-S2 tuners?
δεν είχα ποτέ δέκτη με διπλό tuner και έχω απορίες...
έχω ένα πιάτο με μοτέρ και φυσικά ένα κολλόδιο που έρχεται στο σαλονι...το βάζω πάνω στο Α η στο Β tuner?
θέλω για παράδειγμα να βλέπω novacinema1 και να γράφω ΑΝΤ1 αλλά μου πεταει σφάλμα tune fail?γιατι?πρεπει να βάλω και άλλο καλώδιο πάνω στο ελεύθερο tuner και πως?
το pip δεν παίζει στα HD κανάλια μόνο στα SD...γιατι?
όποιο image και να έβαλα δεν βλέπει 1giga flash και 512 ram...γιατι?
με το dreamup δεν μπορώ να καταφέρω να φλασαρω το δέκτη παρά μόνο με explorer και web interface...το dreamup κολλά στο "calculating check sum time"...
εχω πελαγωσει...
Εξαιρετικό το άρθρο του Πάνου για τον Dm7020HD!...(νύχτα με την μέρα με το αντίστοιχο του ανταγωνισμού) μακάρι άν μπορούσε να ανέβαζε και εδώ μερικές πληροφορίες για όσους δεν τους περισεύουν έστω και μεταγενέστερα.
Architech
Φιλε konakihotel σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου, αλλα αν μπορεις και σου ειναι ευκολο πες μου και κατι ακομη ειναι σταθερος με ολα τα ιματζ?? και οσον αφορα το θεμα με το (τα) tuner ρωταω, διοτι στο vu+ duo που εχω με ενα ιματζ παιζει ολα τα καναλια και με καποιο αλλο καποια τα δινει χωρις φωνη.οπως καταλαβαινεις απο την εμπειρια μου με τον 7020ς δεν ειχα τετοια προβληματα και το αποδιδω στην ποιοτητα του δεκτη και οχι στο hd, που ισως καποιοι βγαλαν δεκτες μη καλα προετοιμασμενοι για το τι θα επροκειτο να συμβει. τωρα αν ειναι να δωσει καποιος οποιο ποσο καλυτερα να περιμενει μεχρι να συμπληρωθουν τα απαιτουμενα παρα να τρεχει στην συνεχεια.και παλι ευχαριστω.
Πανο, ο ultimo φοραει καλυτερο επεξεργαστη απο τον 7020?
διοτι τον αναφερουν σαν dual core sta 400mhz.
ξερεισ εαν ο ultimo μπορει να δινει ,εαν φοραει 2 tuner πανω,αλλη εικονα απο hdmi και αλλη εικονα απο scart?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.