....
Ας με διορθώσει κάποιος αν δεν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ο εισαγωγέας των iNetBox δίνει δωρεάν τις νέες sim.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω?DM800 FTA Satellite Receiver HDTv Chinese Version
Starting at: £275.00
- Upto Bootloader 72
Ολες οι λεπτομέρειες περιγράφονται εδώ:Με την προϋπόθεση ότι ο δεκτης είναι ενωμένος στο δίκτυο..
Αποσύνδεσε τον σκληρό (απλά για την περίπτωση που ο σκληρός ίσως δημιουργεί το πρόβλημα)
Βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας
Πατα το power button στον δεκτη (κρατα το πατημένο)
Βάλε το καλώδιο τροφοδοσίας
Μόλις δεις το μήνυμα ***stop*** άσε το power button
Αν πήρε ip (θα την δεις στην lcd) βαλε την στον browser σου και πέρασε του image
Αν το κατάλαβα καλά, είχε γράψει ότι θα δώσει στους πελάτες του μόνο.
Βλέποντας ότι δεν έχω άλλη επιλογή το δοκίμασα αλλά δεν έπιασε αυτό με το κουμπί (δεν ξέρω γιατί).Μάριε, δοκίμασες να αναβαθμίσεις τον δέκτη με τον τρόπο που σου περιγράφει ο eolos?
να δοκιμασεις με παλαιοτερες εκδοσεις πχ nabilo 0.5 ή 0.6 και gemini 3.7 ή 3.8 αν μπουταρει και δουλευει σωστα τοτε βαζεις ενα ποιο νεοΒλέποντας ότι δεν έχω άλλη επιλογή το δοκίμασα αλλά δεν έπιασε αυτό με το κουμπί (δεν ξέρω γιατί).
Τέσπα σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Έχω ένα γνώστό που ασχολείται με αυτά και μάλλον θα του τον πάω.
Να του πω να μου βάλει Nabilo 0.10 και gemini 4.2 ή κάτι άλλο αφού είναι κινεζικος?
γιατι,τι σου εβγαζε στην οθονη του δεκτη?Βλέποντας ότι δεν έχω άλλη επιλογή το δοκίμασα αλλά δεν έπιασε αυτό με το κουμπί (δεν ξέρω γιατί).
σημαινει οτι η sim που εχει ο δεκτης συνεργαζεται με τον bootloader 72 αρα και με τα τελευταια images οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα,εκτος και αν σου εχουν στηλει καποιο μοντελο με παλια simΔηλαδή τι πρέπει να κάνω?
Στην LCD απλά γράφει Dream Multimedia...γιατι,τι σου εβγαζε στην οθονη του δεκτη?
αν κανεις αυτοΣτην LCD απλά γράφει Dream Multimedia...
ΥΓ.
Υπάρχει περίπτωση να τρώει κανα σκάλωμα με το lnb? Εχω διαβάσει κάπου (δε μπορώ να το βρω τώρα) για κάποιες ασυμβατότητες του δέκτη με κάποια lnb. Το δικό μου είναι no-name και αρκετά παλιό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.