DM800 μαΐμου ή κάτι άλλο;

vaskal

AVClub Addicted Member
19 June 2008
1,535
Μετά απο μερικούς μήνες από την αγορά του δέκτη μου ( 24-5-2008) απο το SONIX ANTENNASATELLITE SYSTEMS (κος Κέντης ) χθες βράδυ έβαλα επιτέλους σκληρό δίσκο. Όταν όμως άνοιξα το δέκτη και έτσι όπως τον επεξεργαζόμουν προσεξα το εξής ΠΕΡΙΕΡΓΟ ο επεξεργαστής ειναι ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ με μεταλικό αντικείμενο ΠΟΛΥ με αποτέλεσμα να μη φαίνετε ο σειριακος του αριθμός , εδώ να τονίσω οτι δεν μηλάω για μια απλή γρατζουνία που μπορεί να έγινε απο οτιδήποτε και που δεν θα με προβλημάτιζε καθόλου αλλά για σαφή προσπάθεια να σβηστούν τα στοιχεία του επεξεργαστή.Επιφυλάσομαι να ανεβάσω φώτο αργότερα για να δείτε με τα μάτια σας γιατι πράγμα μειλάω ( δεν ήταν φορτισμένη χθες η μηχανή και γω ήθελα να δω αν ο σκληρός δουλευε σωστά ).Επίσης τονίζω οτι ο δέκτης δεν μου παρουσίασε κάτι όλο αυτό το διαστημα καθός και οτι δεν έχω κάτι κατά του κου Κέντη μια και ΔΕΝ επικοινώνησα ακόμα μαζί του γιατί θα ήθελα να μου πείτε και υπολοιποι αν συναντήσατε κατι παρόμοιο ή αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω.Τέλος θα ήθελα να ζητήσω απο όσους πήραν το συγκεκριμένο δέκτη απο το συγκεκριμένο κατάστημα και την παραπάνω περίοδο να τους ελένξουν και να απαντήσουν ωστε να δω πως θα κηνηθώ .
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Εγώ που τον πήρα προχθές από το συγκεκριμένο κατάστημα και τον άνοιξα για σκληρό , δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Ισα ίσα που έγραφε πολλά πάνω στον επεξεργαστή.
Υποθέτω ότι επειδή ήταν φρεσκαδούρα ήταν μια δικλείδα ασφαλείας από την εταιρεία για να μην μπορέσουν να υποκλέψουν το προϊόν πριν καλά καλά κυκλοφορήσει και χάσουν πωλήσεις από τίποτα κλώνους.

Εχω δει "σβησμένα" τσιπάκια και σε άλλα προϊόντα. Δεν πιστεύω ότι έπεσες σε "μαϊμού".

Kι εγώ πιστεύω οτι το έκανε η εταιρία για να παραπλανήσει τους μαίμουδοκατασκευαστές ,ίσως μετά απλα να άλλαξε τακτική και να άλλαξε τα στοιχεία βάζοντας κωδικοποιημένα επάνω στο τσιπ για να αποφύγει το κακόγουστο γδάρσιμο...

Παιδιά κατα 99% το έκανε η ίδια η Dream, η οποία αλλωστε δεν λεει πλεον ποιούς ακριβώς επεξεργαστές βαζει στα μοντέλα της

Re: Απάντηση: DM800 μαΐμου ή κάτι άλλο;

Επιβεβαιώνω το περιστατικό και στον δικό μου 800 είναι ξυσμένα τα στοιχεία του
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις γιατί κόντεψα να αρρωστήσω !!!
Φίλε Γιάννη εσύ απο που πήρες το δέκτη ;

Εγω δεν ειδα τιποτα αν και δεν το πηρα απο satsonix

{που το γραφει στο chip που γραφει BROADCOM}

Απάντηση: Re: DM800 μαΐμου ή κάτι άλλο;

Παιδιά κατα 99% το έκανε η ίδια η Dream, η οποία αλλωστε δεν λεει πλεον ποιούς ακριβώς επεξεργαστές βαζει στα μοντέλα της
Ακριβώς. Εχουν δημοσιευτεί και σχετικές φωτογραφίες σε ξένα φόρουμ. Νομίζω και ο δικός μου έτσι είναι.

Και πάλι ευχαριστώ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι θέλουν πολύ καρπαζιά .......:violent-smiley-030: