- 19 June 2008
- 1,535
Μετά απο μερικούς μήνες από την αγορά του δέκτη μου ( 24-5-2008) απο το SONIX ANTENNASATELLITE SYSTEMS (κος Κέντης ) χθες βράδυ έβαλα επιτέλους σκληρό δίσκο. Όταν όμως άνοιξα το δέκτη και έτσι όπως τον επεξεργαζόμουν προσεξα το εξής ΠΕΡΙΕΡΓΟ ο επεξεργαστής ειναι ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ με μεταλικό αντικείμενο ΠΟΛΥ με αποτέλεσμα να μη φαίνετε ο σειριακος του αριθμός , εδώ να τονίσω οτι δεν μηλάω για μια απλή γρατζουνία που μπορεί να έγινε απο οτιδήποτε και που δεν θα με προβλημάτιζε καθόλου αλλά για σαφή προσπάθεια να σβηστούν τα στοιχεία του επεξεργαστή.Επιφυλάσομαι να ανεβάσω φώτο αργότερα για να δείτε με τα μάτια σας γιατι πράγμα μειλάω ( δεν ήταν φορτισμένη χθες η μηχανή και γω ήθελα να δω αν ο σκληρός δουλευε σωστά ).Επίσης τονίζω οτι ο δέκτης δεν μου παρουσίασε κάτι όλο αυτό το διαστημα καθός και οτι δεν έχω κάτι κατά του κου Κέντη μια και ΔΕΝ επικοινώνησα ακόμα μαζί του γιατί θα ήθελα να μου πείτε και υπολοιποι αν συναντήσατε κατι παρόμοιο ή αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω.Τέλος θα ήθελα να ζητήσω απο όσους πήραν το συγκεκριμένο δέκτη απο το συγκεκριμένο κατάστημα και την παραπάνω περίοδο να τους ελένξουν και να απαντήσουν ωστε να δω πως θα κηνηθώ .
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.