Απάντηση: Re: DM800 - Υπότιτλοι σε δορυφορικά κανάλια
Φίλε μου, να ´σαι καλά για το ενδιαφέρον, τελικά έλυσα το πρόβλημα βάζοντας το Enig ma 3.16. Το πρόβλημα λύθηκε αμέσως και οι υπότιτλοι δουλεύουν κανονικότατα. Πριν είχα gemini παλιά 'εκδοση. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω και κανένα αρχείο με σωστά ελληνικά γιατί αυτό το enigma είναι για :rifle:
gdan τι image εχεις; κανικα δεν χρειαζεσε plugin για να δεις DVB υποτιτλους. Απλα πατας το κουμπι audio και μετα menu ή υποτιτλους ή καποια αλλη επιλογη που θα σου εμφανισει. Αν δεν υπαρχουν υποτιτλοι στο καναλι ομως, μπορει να μην σου εχει καν την επιλογη. Για να βεβαιωθεις προσπαθησε να βρεις ενα καναλι που σιγουρα να εχει υποτιτλους.
Οσο για το Nat Geo Wild PL, λογικο μου ακουγετε να τους σταματησανε, μιας και το χρησιμοποιουσανε σαν test μεχρι να το προσθεσουν στο μπουκετο της nova. Τους υποτιλους τους φτιαχνει η ιδια η nova γιατι στο τελος του ντοκυμαντερ ελεγε "υποτιλισμος multichoice hellas"
Φίλε μου, να ´σαι καλά για το ενδιαφέρον, τελικά έλυσα το πρόβλημα βάζοντας το Enig ma 3.16. Το πρόβλημα λύθηκε αμέσως και οι υπότιτλοι δουλεύουν κανονικότατα. Πριν είχα gemini παλιά 'εκδοση. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω και κανένα αρχείο με σωστά ελληνικά γιατί αυτό το enigma είναι για :rifle: