ΔΝΤ...κάποιοι να μας διαφωτίσουν?

Mάλλον είναι πάρα πολλά αυτά που κρύβονται από τον Ελληνικό λαό.

Ελπιζω πως οχι.Αν γινει προσπαθεια να συμπληρωσουμε την λιστα,καποιοι θα πρεπει να ψαχνουν για τοπο διαμονης καπου στην Ν.Αμερικη.Θυμαμαι καποιον πρωην πρωθυπουργο της Ιταλιας που καπου τριγυρνουσε εκτος Ευρωπης,για αλλο θεμα βεβαια

Aρα με 40 δισ. με 4,4% επιτοκιο ειναι η επιβεβαιωση του οτι "δυστηχως επτωχευσαμεν" αλλα δεν μας το λενε φετος, αλλα το 2011 δεν το γλυτωνουμε γιατι συμφωνα με την ταινια "2012" μετα ειναι το τελος ετσι και αλλιως.Δηλαδη με την βουλα ειμαστε το πιο αναξιοπιστο "αναπτυγμενο" κρατος παγκοσμιως.

Αυτό το έχει και στην προηγούμενη σελίδα, τι θέλεις να πεις;

χεχεχε, οκ δεν ειναι θεμα...

Ο Μπούφος είναι πουλάκι για όσους δεν γνωρίζουν.

παντός όπως το κατάλαβα το ΔΝΤ
ειναι σαν να παίρνεις δανειο,
αλλά σου λένε και τι θα κάνεις.

Απάντηση: Re: ΔΝΤ...κάποιοι να μας διαφωτίσουν?

Μου κάνει εντύπωση πως το άρθρο αναφέρει ότι το ΔΝΤ θα μας δανείσει 40 δις ευρώ.

Με βάση σημερινό άρθρο της Καθημερινής το ΔΝΤ μπορεί να μας δανείσει γύρω στα 10 δις , δεδομένου ότι - πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα -το ανώτατο ποσό του δανείου δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10πλάσιο της συνδρομής της χώρας στο ΔΝΤ ( η οποία συνδρομή για την Ελλάδα είναι περίπου 950 εκ ευρώ)

Από την άλλη, το σύστημα των quotas που απονέμονται σε κάθε χώρα μέλος του ΔΝΤ ( και σχετίζονται με το σχετικό μέγεθος της χωρας στον παγκόσμια οικονομία και καθορίζουν το ανώτατο ποσό "συνδρομής" της στο ΔΝΤ και των δικαιωμάτων ψήφου της σε αυτό ) προβλέπει ότι ο δανεισμός μπορεί να ανέρθει στο ποσοστό 200% έπί των quotas ετησίως και 600% συνολικά . Κοινώς γύρω στα 6 δις ευρώ.

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει περαιτέρω ;

Re: Απάντηση: Re: ΔΝΤ...κάποιοι να μας διαφωτίσουν?

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει περαιτέρω ;

Καλα, μερικοι δεν καταλαβενετε οσα και να σας πουμε... τι αλλο να κανουμε?

Θα τα μαγειρεψουμε και τα quotas και τις συνδρομες μας και τα ποσοστα μας και θα παρουμε οχι 40 αλλα 50δις και οι κουτοφραγκοι δε θα καταλαβουν τιποτα...

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καλά που το επισήμανες...

Κανένας μοντ να ικανοποιήσει τον κύριο;Ετσι που κουτσουλάει όλα τα θέματα και με το αβατάρ που έχει βάλει,είναι προφανές ότι το θέλει ο...οργανισμός του.

Last edited:
Κ.DIPIE ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Απο την αλλη ελευθερια λογου εχουμε, δεν σπουδασαμε ολοι πανεπιστημια για να εχουμε ευρια λογου. Δεν πειραζη ομως σεις να στε καλα. Για το αβαταρ που λετε εχω να σας πω, οτι το βαλα αστιευομενος με την παρεα που εχουμε κανει στην ενοτητα δορυφορικων.
Τεσπα με σας δεν εχω τιποτα αν σας ενοχλη η παρουσια μου..... θα απομακρηνθω απο τα θεματα τα οπια κουτσουλαω.
Καλη σας μερα λοιπον Κ.DIPIE.

Καλημέρα...Μην το παίρνεις έτσι...Για τα...μαμηστερά και τα συναφή αναφέρομαι :BDGBGDB55:

Και πολλοί άλλοι δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο...Να συμμετέχεις βέβαια,αλλά με λιγότερους σεξουαλικούς συμβολισμούς.:grandpa: