Doctor Strange

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Doctor Strange (2016)

Επρεπε να βαλουν να γραψει τις ατακες αυτος που γραφει τους διαλογους του Σερλοκ.
Στα υπολοιπα πως σου φανηκε?

Mα μεχρι σχεδον τη μεση της ταινιας ηταν οντως σα να τις εγραφε ο ιδιος (ή θα ηθελε τελωσπαντων αυτος που εγραψε το Strange).
Eιχε "δανειστει" πολλα στοιχεια της προσωπικοτητας του Σερλοκ και θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον αν το συνεχιζε ετσι και δεν τους επιανε πρεμουρα να εκβιασουν το γελιο. Ισα-ισα που μεχρι τοτε με λιγα εβγαζε περισσοτερο γελιο.

Κατα τα αλλα μου φανηκε μια χαρα ευχαριστη. Χαρηκα κι εγω πολυ το οτι δεν αναλωθηκαν σε μαχες (πχ για να κερδισουν τον κακο). Ειχε μεγαλο φοβο οτι θα βλεπαμε την κλασσικη Αμερικανια να χρησιμοποιουσαν καμια βομβα, που ειναι και της μοδας. Βγαινοντας ομως απο το σινεμα, συνειδητοποιησαμε οτι η ιδια ταινια, με τις ιδιες ακριβως ατακες, αν ειχε οποιουσδηποτε αλλους πρωταγωνιστες και οχι Καμπερμπατς, Σουιντον και Μικελσεν θα ηταν μαλλον γελοια.

Εν τελει δηλαδη, αφενος μπραβο τους που με το σωστο καστινγκ απεφυγαν να την κανουν πολυ χειροτερη...
αφετερου κριμα που δεν το αξιοποιησαν σωστα ωστε να εβγαζαν κατι πολυ ανωτερο. Γιατι με τετοιες ατακες, τι να σου κανει και η (παντα φιλοτιμη παντως) Τιλντα?

Από τις καλύτερες της marvel.
Η ταινία είναι σίγουρα για μεγάλη οθόνη.
Εξαιρετικά εφέ όχι μόνο σε ποιότητα , που αυτή έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη τα τελευταία χρόνια , αλλά σε σύλληψη.
Το χιούμορ της ταινία το βρήκα μια χαρά σε σύγκριση πάντα με άλλες ταινίες της marvel.
Καιρό είχα να δω ταινία της marvel και να μην βαρεθώ

Re: Doctor Strange (2016)

Πολύ καλή κρίμα που δεν την είδα κινηματογράφο, μου έβγαλε μια επιθυμία να πάω Jemma για κάνα comics μιας και δεν ήταν από τους ήρωες που διάβαζα.

Ψήφισα εξαιρετική γιατί ήταν κάτι ιδιαίτερο στο είδος!
Περιμένω με ενδιαφέρον την συνέχεια.. η οποία φαίνεται ότι θα αργήσει κάμποσο..

Ευτυχώς θα τον δούμε σε άλλες ταινίες..

Thor: Ragnarok
&
Avengers: Infinity War

O Benedict έδεσε πολύ καλά στον ρόλο!

Θα την ξαναδώ στο 3D! ;)

Last edited:

Ψήφισα κακή, δε μου άρεσε καθόλου. Δε διαβάζω κομικ, η αξιολόγησή μου είναι μόνο κινηματογραφική

Ψήφισα κακή, δε μου άρεσε καθόλου. Δε διαβάζω κομικ, η αξιολόγησή μου είναι μόνο κινηματογραφική

Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποια ταινία από Marvel που σου αρέσει.. :cool:

Την ταινία την βρήκα μέτρια, και την βρήκα μέτρια και όχι κακή εξαιτίας των πολύ καλών εφέ.

Aφου δεν αρεσε του Λακη καταλαβατε ε?

Η ταινια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Ο Μπενεκτιτ ειναι απολαυστικος οπως παντα , ο ρολος του ταιριαξε γαντι, τα εφφε ειναι της υψιστης βαθμιδας ο ηχος επισης και το καστινγκ θεικο.

Ισως ειναι η πρωτη marvel ταινια που η γυναικα μου ειδε απο την αρχη εως το τελος χωρις να γκρινιαξει......

συμφωνω με ολα αυτα που λες,αλλα το προβλημα ειναι ο χαρακτηρας,τελειως αδιαφορος σουπερ ηρωας.

Κοιτα φαντασου μου αρεσε εμενα που δεν διαβαζα ποτε μου Doctor Strange. Δεν χρειαζεται να εκτιμας τον χαρτινο ηρωα για να αναγνωρισεις ενα ωραιο στησιμο ταινιας...