Doctor Who [BBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 12 66.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 5.6%
  • Καλή

Votes: 4 22.2%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 5.6%

• Total voters
    18
Re: Doctor Who - Torchwood, Βρεττανικα διαμαντακια στην μικρη οθονη μας

Εγώ την βρήκα πολύ συμπαθητική.. Γενικά, το επεισόδιο IMO τα έσπασε.. Όπου μπλέκει ο Moffat ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει.

Εγώ πάλι την βλέπω και νομίζω οτι θα βγάλει τη φαλτσέτα και θα αρχίσει να θερίζει κόσμο :p

Τρέλα έχει αρκετή ο Δόκτωρ, δεν χρειαζόμαστε άλλη. Οι Ponds ήταν πιο νορμάλ και εξισορροπούσαν κάπως την κατάσταση.

Το ότι γυαλίζει το μάτι της είναι μέρος του charm της.. :p

Καλή ήταν η Pond, αλλά μια χαρά μου κάθεται (τρόπος του λέγειν :p) και η καινούργια.

Ελληνικοι υποτιτλοι εχουν βγει για τους χιονανθρωπους ?

H μετάφραση στον Εθισμένο έχει φτάσει στο 75%.

90,67% τώρα.
Άντε κουράγιο, λίγο ακόμα θέλει!

Το ότι γυαλίζει το μάτι της είναι μέρος του charm της.. :p

Καλή ήταν η Pond, αλλά μια χαρά μου κάθεται (τρόπος του λέγειν :p) και η καινούργια.

Εμενα μου την σπανε ολες.

Ειδικα η Pond η φακιδομυτη μιλαμε οτι με τρελλαινε. Και δεν μπορεις ρε κυρα μου να εισαι co pilot στο Τardis και να κουβαλας και τον αγαπητικο σου. Εμας μας ρωτησες αν θελουμε να τον βλεπουμε τον αχαρο ?

To ιδιο αντιπαθης μου ηταν και η rose tyler η ξανθια συντροφος του 9ου και 10ου δοκτωρα....

Η μονη που πραγματικα ελαμπε και σε εκανε να χαιρεσαι να την βλεπεις (ενταξει οχι ως γυναικα :D) ηταν η Dona Noble.

Aνταξια του προνομιου να συνοδευεις Τον Δοκτωρ και μαλιστα τον καλυτερο απο ολους :D (ετσι παρε μια ταβανοπροκα να εχεις .....)

To επεισοδιο τωρα ειχε αρκετη πλακα και μαλιστα με αναφορες και στο Sherlock και στο Game of Thrones.

Last edited:

Είδα σήμερα στον Σκάι ένα επεισόδιο με τον Tennant και την Noble. Δεν τρελάθηκα κιόλας.
Ο Tennant έχει αυτό το πανικόβλητο ύφος που με αγχώνει τρομερά. Το μαλλί δεν το σχολιάζω :p

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Raymond Cusick, σχεδιαστής των Daleks.

People say I was inspired by a pepper pot - but it could have been the salt pot I picked up”

Ray Cusick

http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-21563344

Last edited:

four-new-doctor-who-episode-posters-promise-more-movie-style-adventures.jpg

four-new-doctor-who-episode-posters-promise-more-movie-style-adventures1.jpg

four-new-doctor-who-episode-posters-promise-more-movie-style-adventures2.jpg

four-new-doctor-who-episode-posters-promise-more-movie-style-adventures3.jpg

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ όμως περιμένω με ανυπομονησία το Hide. Το poster θυμίζει πολύ το The Others.

O Peter Jackson δήλωσε οτι δέχεται να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο του Δόκτορα δωρεάν, αρκεί να του χαρίσουν ένα απο τα καινούρια Daleks!
cool.gif

Πολύ geeky η επιστροφή του Δόκτορα.

Αρχίζω να τη συμπαθώ την Κλάρα αν και το όνομα της θα μου θυμίζει πάντα...αγελάδα!

p00rdbc4.jpg

Στις 23 Νοεμβρίου του τρέχοντος, ο Δόκτωρας γιορτάζει την 50η του επέτειο και το επιτελείο του BBC αποφάσισε να το γιορτάσει με τον "σωστό" τρόπο... :D

Την ημέρα εκείνη λοιπόν, θα προβληθεί ένα φρέσκο επεισόδιο με τον David Tennant να αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του 10ου Δόκτωρα και την Billie Piper να επιστρέφει ως η σύντροφός του, Rose Tyler. Οι "κακοί" του συγκεκριμένου επεισοδίου θα είναι οι Daleks, οι Cybermen και οι Zygons, ενώ το γύρισμα και η προβολή θα γίνουν σε 3D. Θα συμμετέχουν επίσης ο 11ος Δόκτωρας με την Κλάρα και ο John Hurt...

http://www.bbc.co.uk/blogs/doctorwh...-ANNOUNCES-ALL-STAR-CAST-FOR-50th-ANNIVERSARY

http://www.independent.co.uk/arts-e...tor-who-50th-anniversary-episode-8566273.html

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...ary-special-Doctor-Who.html?ito=feeds-newsxml

Last edited:

Έχω διαβάσει τόσες φήμες για αυτό το επεισόδιο-αφιέρωμα που δεν ξέρω πια τι είναι αλήθεια και τι όχι :p

Της παλαβης....

Θα δουμε τον Δοκτωρα και τον Καραγκιοζη δοκτωρα μαζι δηλαδη :p

Στις 23 Νοεμβρίου του τρέχοντος, ο Δόκτωρας γιορτάζει την 50η του επέτειο και το επιτελείο του BBC αποφάσισε να το γιορτάσει με τον "σωστό" τρόπο... :D
Πως να περιμένουμε τώρα μέχρι τον Νοέμβριο...
Τρομερό το φινάλε της σαιζόν με την αποκάλυψη του John Hurt στο τέλος του επεισοδίου μόνο σαν βασανιστήριο μπορώ να τη δώ ;)

Θα δουμε τον Δοκτωρα και τον Καραγκιοζη δοκτωρα μαζι δηλαδη :p

Λυπάμαι που στο λέω Ναθ αλλά θα συνεχίσεις να βλέπεις τον "Καραγκιόζη δοκτωρα" για μια σαιζόν ακόμα (τουλάχιστον). Οι φήμες τελικά δεν επαληθεύτηκαν και ο Moffat ανακοίνωσε την 8η σαιζόν με τον Matt Smith.