ήπια μιά μπυρίτσα χτες το βράδυ του Guybrush και ακούσαμε ενδιαφέροντα πραγματάκια.
Στην αρχή νηστέψαμε λίγο, καθώς το γεύμα ήταν κατηγορίας ultra light, κάτι σε 1.5% λιπαρά, έως 0%...
Την πρώτη ώρα της ακρόασης σε βινύλιο και cd την ξοδέψαμε προσπαθώντας να βρούμε τον διατροφολόγο.:slapface:
Εντοπίστηκε γρήγορα στην κακή ρύθμιση αφ ενός των ηχείων και μετά του πλατώ που σχεδόν έπαιζε με 3/4 του βάρους.
Μετά δυσκολίας (δεν προσφέρει και πολλές δυνατότητες ρύθμισης) το φέραμε.
μετά η αίσθησή μου έδειχνε τον προ, αν και οπτικά και σε αίσθηση μου άρεσε ιδιαίτερα.
Όταν τον βγάλαμε από το σύστημα καταλάβαμε ότι μάλλον δεν ήταν το perfect match γιά τον scout και τα audiostatic.
Συνεχίσαμε με τον scout ως ολοκληρωμένο και ξαναακούσαμε όλο το πρόγραμμα.
Μετά από ένα δίωρο κατέληξα ότι ίσως να μπορούσα να ζήσω μαζί του.
Φυσικά εχω τις ενστάσεις μου....
1. η denon 304 μάλλον παραμένει πολύ χαμηλοέξοδη γιά τα γούστα μου
2. Η αίσθηση της λάμπας δεν μου κάθεται, τουλάχιστον με υλοποιήσεις που έχω ακούσει. Πάντως ο scout φοβερό εργαλειάκι, άψογη δουλειά αν και (ως δηλωμένος οικολόγος πλέον) τον καταγγέλω, ότι ανέβαζε καθώς περνούσε η ώρα κατά ένα βαθμό τη θερμοκρασία στο δωμάτιο με το κλιματιστικό ανοιχτό.
3. Το ηχείο είχε μισή οκτάβα περισσότερη στα χαμηλά από τα δικά μου, γεγονός που πάντα εντοπίζω πρώτο σε κάθε διαφορετικό σύστημα. Μετά υπήρχε μιά εμφανέστατη πτώση από τους 8-10 khz... Η ένστασή μου ήταν σχεδόν πάντα στα σαξόφωνα, στα πιατίνια, στα τρίγωνα. Τρομπέτες, τρομπόνια όχι. Δεν ξέρω γιατί όχι γενικά στα έμβολα. Μου έλειπε ο αέρας, ιδίως στις υψηλές αρμονικές του πιάνου. Υπήρχαν πολύ καλές μεσσαίες, φωνές αριστούργημα. Γενικά πολύ ξεκούραστο.
4. Τελικά είναι όπως συνηθίσει κανείς.
Πάντως ο Στέργιος προχώρησε πολύ από την προηγούμενη επίσκεψη και είναι σε καλό δρόμο.
Περάσαμε πολύ καλά.:firstprize:
Τώρα τον αναμένω γιά να μου διορθώσει το δικό μου (όπου σίγουρα ΚΑΤΙ είναι λάθος...

)