Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους γαι το τ/χ που λες Κωστα δεν μπορει να λυθει με ενα προγραματιζομενο τ/χ?
εχω και εγω μια ερωτηση το σαιτ του πολωνου τι εγινε εκλεισε?
προσπαθησα να μπω σημερα αλλα δεν τα καταφερα.

Last edited by a moderator:
Φυσικά και μπορει να χρησιμοποιήσει προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ, απλά είπα να μην τον βάλω σε έξοδα αν λειτουργεί το τηλεκοντρόλ του Micro :smile:

To fen.pl κανονικά λειτουργεί αλλα μην περιμένετε ενημερώσεις. Έχει ακόμα το λογισμικό του Σεπτεμβρίου.

Last edited:
Καλημέρα στην παρέα!

Ξέρει κανείς αν ο BOX μπορεί να δεχθεί το software από τον Prime HD ?

Και αν ναι, το τηλεχειριστήριο του micro-hd που έχω ήδη, θα κάνει?

Εκανα σημερα μια δοκιμη να του περασω το firmware του Prime HD και δεν το δεχτηκε τελικα

Ενταξει Κωστα μια δοκιμη δεν βλαπτει

-=Επεξεργασία=-
Εγινε και η δοκιμη με το bridge αλλα γραφει update error δεν πετυχε δυστηχως

Καλησπέρα στο forum μετά από πολύ καιρό!
Σήμερα είδα ότι έχει βγει νέο firmware για τον Crystal Audio Micro-HD το οποίο αν θυμάμαι καλά είναι συμβατό με τον ΒΟΧ.
Μήπως έχει κάνει κανείς τη δοκιμή με τον ΒΟΧ να μας πει εντυπώσεις;
Αυτή τη στιγμή ο ΒΟΧ μου "φοράει" το λογισμικό του Ferguson T65.

Τελικά έκανα τη δοκιμή και ο ΒΟΧ έγινε Crystal Audio Micro-HD.
Παίζει κανονικά ταινίες με μεγάλους υπότιτλους οπότε όλα μια χαρά.
Δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποιο "προβληματικό" αρχείο mp4 να δοκιμάσω αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.
Προσοχή όμως γιατί μετά την αλλαγή Ο ΔΕΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.
Όχι ότι υπάρχει λόγος αλλαγής, απλά το αναφέρω.
Ο δέκτης μου είναι ο "παλιός" BOXHD που μπορούσε να πάρει το 1.013 του Τ65 και μέχρι πρότινος φορούσε το 1.058 του Τ65.

Ξέχασα να σου πω πως δεν δοκίμασα το bridge ούτε και το "original" του ΒΟΧ.
Θυμάμαι όμως πως σε μια αντίστοιχη περίπτωση είχες "κλειδώσει" τον δικό σου με του HD2000 και με "εξωτερική" βοήθεια είχες ξαναλλάξει.

O HD2000 ήταν ειδική περίπτωση. Με το bridge λογικά μπορείς να επαναφέρεις τον δέκτη, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο λογισμικό της CA.

Παιδιά μήπως εχει κανείς το original firmware του LEMM HDVB-T999 γιατί με το firmware του LV6TMPVR4 υπάρχει θέμα με tv LG με το control του TELE USB-300, η μήπως μπορούμε να βρούμε κωδικούς για εναλλακτικό RC της NOT ONLY TV? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Έχουν κυκλοφορήσει firmware που διορθώνουν το πρόβλημα με τις LG και είμαι σίγουρος οτι κάποιος εδώ μπορεί να σου δώσει το κατάλληλο τηλεκοντρόλ ή τουλάχιστον να φτιάξει αρχείο IR για το USB-300.

Δεν έχω πρόσβαση σήμερα στον η/υ μου, αλλά θα το ανεβάσω αύριο, το πολύ μεθαύριο. Αν το ξεχάσω, στείλτε μου ένα π.μ.

Αν και ο εισαγωγέας (Δελφιτζής) δεν δίνει αναβαθμίσεις, φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι έμποροι είναι πιο υπεύθυνοι και αν ζητήσεις αναβαθμίσεις σου στέλνουν (αν έχουν). Δοκίμασε να στείλεις σε μερικά μαγαζιά που πωλούν Lemm.
Είχα θετική απόκριση από την Γιανακόπουλος και ελπίζω να έχω 1-2 ακόμη αναβαθμίσεις από αυτούς. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις κι εσύ.

To 7818 είναι πολύ βολικό, οι PοwerPlus όμως... Δεν ξέρω αν διάβασες τις "περιπέτειες" μου με το λογισμικό του HD2000.

Αν το λογισμικό του PοwerPlus είναι ακόμα κλειδωμένο, δύσκολα να βρεις εναλλακτικό. Δεν χάνεις όμως τίποτα αν δοκιμάσεις. Το πιο πλήρες είναι του PremiumHD.
Να ξέρεις όμως οτι αν κάτι πάει στραβά, μπορεί να μείνεις με άχρηστο δέκτη.

που θα βρω τους κωδικους του premium για το tele-300 αν χρειαστει ??
εψαξα αλλα δεν....
Και τι μπορει να παει στραβα ??? Και αν τι γινετε ?????

Last edited: