Θα ξεκινησω λεγοντας οτι κατι που δεν εχει χαλασει δεν το πειραζουμε αλλα ολοι εμεις που ειμαστε ανησυχα πνευματα δεν ησυχαζουμε αν δεν ''σκαλισουμε'' λιγο, και τις περισσοτερες φορες προς οφελος μας οπως στη δικη μου περιπτωση
λοιπον ειχα εναν Lemm hdvb-t 999 εδω και σχεδον 2 χρονια ο οποιος εκανε τα βασικα επαιζε avi,mp4 αλλα ενα σημαντικο μειονεκτημα του ηταν οτι δεν υποστηριζε αρχεια mkv οσο και αν ειχα προσπαθησει ηταν αδυνατον να βρω
καποια αναβαθμιση, μετα απο μια συζητηση με τον talos_2002 που θα τον ευχαριστησω για ακομα μια φορα για την πολυτιμη βοηθεια του μου προτεινε καποια firmware και με δοκιμες και λαθη που στην δικη σας περιπτωση αν θελησετε δεν θα υπαρξουν
καταληξαμε να βαλουμε στον Lemm hdvb-t 999 το firmware απο τον Lifeview LV6TMPVR4 και συγκεκριμενα εβαλα την εκδοση LV6-OSD1-VA απο εδω
http://gutek.elektroda.eu/gutekxtpl/softy.htm
ολα πηγαν παρα πολυ καλα και ο παλιος μου Lemm hdvb-t 999 πηρε πνοη και αλλαξε σε Lifeview LV6TMPVR4 με ολα τα πλεονεκτημα του Lifeview LV6TMPVR4 συν οτι τωρα εχει και υποοστηριξη mkv αρχειων που προηγουμενως δεν ειχε πληρη υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων και με πολυ καλη εικονα, το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα χρειαστειτε ενα τηλεκοντρολ, γιατι το αυθεντικο πλεον δεν θα σας δουλευει εγω προσωπικα ειχα το tele usb 300 και δεν ειχα κανενα προβλημα το μονο μειονεκτημα του τ/κ ειναι οτι απο την βαση δεδομενων που κατεβασα δεν εχω την λειτουργια pause,stop αλλα αυτο ειναι πολυ μικρο μειονεκτημα για μενα απο την στιγμη που ο παλιος μου αποκοδικοποιητης πλεον υποστηριζει και mkv, να μην ξεχασω οτι και σαν δεκτης πιανει φυσικα ολα τα καναλια με αψογη εικονα με εσωτερικη κεραια ''bunny ears''