Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Το έχω σκεφτει κι αυτό. Ίσως ο δέκτης ελέγχει τον ελεύθερο χώρο πριν κάνει την εγγραφή. Δοκίμασα με στικάκι FAT32 σχεδόν γεμάτο και, ενω έφτιαξε τον φάκελο ArivaPVR, δεν έγραψε τίποτα. Μάλιστα έκανε επανεκκίνηση. :chinscratch:

Το πιθανότερο βέβαια είναι να φταίει το bug που εμφανίστηκε τελευταία και αφορά τις προγραμματισμένες εγγραφές.

Το ίδιο έκανε και σε εμένα. Έφτιαξε τον φάκελο αλλά δεν έγραψε κάτι. Στη συνέχεια αντικατέστησα το NTFS usb stick με FAT32, το έβαλα χειροκίνητα και έγραψε κανονικά.

εχω εναν δεκτη hyundai hdt 3025 pvr, και μου κανει κατι κολπα στην αναπαραγωγη μουσικης μεσω usb. που μπορω να βρω επισημο firmware update;
Δεν υπάρχει επίσημο, αλλά ο F&U 2219 είναι κλώνος και έχει την τελευταία αναβάθμιση για αυτόν τον δέκτη.
Δεν χρειάζεται να έχεις προγραμματιζόμενο τηλεχ/ριο. Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το ίδιο.

Απάντηση: Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Δεν υπάρχει επίσημο, αλλά ο F&U 2219 είναι κλώνος και έχει την τελευταία αναβάθμιση για αυτόν τον δέκτη.
Δεν χρειάζεται να έχεις προγραμματιζόμενο τηλεχ/ριο. Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το ίδιο.

εχεις καποιο λινκ, απο το οποιο μπορω να κατεβασω την αναβαθμιση;

Παράξενο...του Τ65 έχει. Μάλιστα μπορείς να το αλλάξεις κατα τη διάρκεια της αναπαραγωγής.
Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο ίδια;

Sorry για το off-topic.

Και όμως δεν έχει...
Μόλις το δοκίμασα και δεν υπάρχει Pillarbox στον Τ65 ή τουλάχιστον όχι στο 1.049.
Μήπως είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις; :chinscratch:

Ρε παιδια, ειδα οτι το silvercrest στη κατηγορια συσκευων SAT εχει τη μαρκα ferguson. Υπαρχει περιπτωση καποιος κωδικος απο αυτους που εχει να ειναι για τον T55 ή T65; Και αν ναι μηπως ξερουμε ποιος; Θελω να περασω στον BOXHD_2 το f/w του ferguson...!

Re: Απάντηση: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Ρε παιδια, ειδα οτι το silvercrest στη κατηγορια συσκευων SAT εχει τη μαρκα ferguson. Υπαρχει περιπτωση καποιος κωδικος απο αυτους που εχει να ειναι για τον T55 ή T65; Και αν ναι μηπως ξερουμε ποιος; Θελω να περασω στον BOXHD_2 το f/w του ferguson...!
Θυμάμαι σωστά ότι έχεις το USB-300; Προγραμμάτισέ το από αυτό. Το Silvercrest έχει πολύ μεγάλη μνήμη (150 πλήκτρα) οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Θυμάμαι σωστά ότι έχεις το USB-300; Προγραμμάτισέ το από αυτό. Το Silvercrest έχει πολύ μεγάλη μνήμη (150 πλήκτρα) οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ααααα ναι!! Σωστος!! Εννοεις να περασω τον Τ65 στο tele και μετα να κανω εκμαθηση το tele στο silvercrest ε;;!!

Παίδες να κάνω μια "χαζή" ερώτηση. Αν έχουμε δυο δέκτες με το ίδιο chipset, Πχ Mstar 7818 και περάσουμε το firmware του ενός στον άλλον (αν κι εφόσον το δέχεται), τότε θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το τηλεχειριστήριο αυτού του οποίου περάσαμε το firmware;
Ας θέσω ένα παράδειγμα μιας κι έχει γίνει ήδη δοκιμή με αυτούς. Αν περάσουμε το firmware του Ferguson T65 στον Lifeview ΒΟΧHD. Θα λειτουργεί ο BOX με το τ/χ του Τ65;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Ααααα ναι!! Σωστος!! Εννοεις να περασω τον Τ65 στο tele και μετα να κανω εκμαθηση το tele στο silvercrest ε;;!!
Ναι.

Παίδες να κάνω μια "χαζή" ερώτηση. Αν έχουμε δυο δέκτες με το ίδιο chipset, Πχ Mstar 7818 και περάσουμε το firmware του ενός στον άλλον (αν κι εφόσον το δέχεται), τότε θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το τηλεχειριστήριο αυτού του οποίου περάσαμε το firmware;
Ας θέσω ένα παράδειγμα μιας κι έχει γίνει ήδη δοκιμή με αυτούς. Αν περάσουμε το firmware του Ferguson T65 στον Lifeview ΒΟΧHD. Θα λειτουργεί ο BOX με το τ/χ του Τ65;
Φυσικά.

Σκεφτόμουν μήπως υπήρχε κάποια ασυμβατότητα, αλλά με κάλυψες. Ευχαριστώ..:)
Προσανατολίζομαι κυρίως για τον Max T110 HD, αλλά δεν ξέρω τί θα συμβεί. Το χειρότερο είναι οτι δεν έχω και το original firmware να του περάσω αν παρουσιαστεί πρόβλημα.
Αν πήγαιναν όλα καλά θα αγόραζα ένα Universal και θα τον κρατούσα με το firmware του Box.

Σκεφτόμουν μήπως υπήρχε κάποια ασυμβατότητα, αλλά με κάλυψες. Ευχαριστώ..:)
Προσανατολίζομαι κυρίως για τον Max T110 HD, αλλά δεν ξέρω τί θα συμβεί. Το χειρότερο είναι οτι δεν έχω και το original firmware να του περάσω αν παρουσιαστεί πρόβλημα.
Αν πήγαιναν όλα καλά θα αγόραζα ένα Universal και θα τον κρατούσα με το firmware του Box.
Tο firmware του Τ110 υπάρχει στο θέμα του.

Δεν υπάχει το firmware στο θέμα, εκτός αν κάτι χάνω εγώ.
Όπως και να χει θα το ψάξω λιγάκι. Δεν συνεχίζω εδώ για να μη χαλάσω το θέμα που είναι άκρως ενδιαφέρον..
Ευχαριστώ και πάλι..

Δεν υπάχει το firmware στο θέμα, εκτός αν κάτι χάνω εγώ.
Όπως και να χει θα το ψάξω λιγάκι. Δεν συνεχίζω εδώ για να μη χαλάσω το θέμα που είναι άκρως ενδιαφέρον..
Ευχαριστώ και πάλι..
Έχεις δίκιο. Θυμόμουν λάθος.
Θα κοιτάξω αν μπορώ να βρω κάτι στις επόμενες ημέρες.

-Στο Tele δεν κατάφερα να βρω τα πλήκτρα next/previous track του media player

Ούτε στο Harmony βγάζει τέτοια πλήκτρα για το Ferguson Ariva T65

Δεν τα έχει o Ferguson.

Ούτε το αυθεντικό, ε; Έτσι εξηγείτε. Πάντως την λειτουργία αυτή σε media mode την εκτελουν τα Up/Down απο τον "σταυρό"

Ούτε στο Harmony βγάζει τέτοια πλήκτρα για το Ferguson Ariva T65

Ούτε το αυθεντικό, ε; Έτσι εξηγείτε. Πάντως την λειτουργία αυτή σε media mode την εκτελουν τα Up/Down απο τον "σταυρό"

Αυτή η λειτουργία των Up/Down πρέπει να προστέθηκε στις τελευταίες εκδόσεις. Δοκίμασα το 1.013 (με DTS) και δεν λειτουργούν. Ευτυχώς που μου το είπες γιατί δεν θα το έβρισκα με τίποτα μόνος μου :p