Μπριζωθείτε. Αν βέβαια δείτε κανένα δισκάκι με επεξεργασία (call me flag signal) τυχεροί θα είμαστε. Βλέπω να μένουμε στην επεξεργασία των ήδη υπαρχόντων μέσω του atmos. H DTS τι κάνει; Ακόμα να βγάλει 9.3.5.2.6; Το πάτωμα γιατί δεν το εκμεταλεύονται;
Σωστο αυτό υπο άλλη εννοια όμως:Ασε που πρέπει να περιμένουμε και την απάντηση απο την dts, που λογικά θα γίνει του χρόνου ...
Λοιπόοοοοον...
Πως έμαθα για το Atmos....
Πήγα να δω το Transformers Age of Extinction .... και το 1ο του track είναι σε True HD 7.1 Atmos....
Φυσικά ο ενισχυτής μου που αποκωδικοποιεί True HD κανονικά (Yamaha 473) ....
ΔΕΝ μπόρεσε να το παίξει... (το δοκίμασα και σε XBMC και σε Popcorn 210)...
Μου αρέσουν πολύ οι νέες τεχνολογίες ...
Μια πρόχειρη ματιά με τρόμαξε... τα συστήματα Atmos πόοοοοοοοοοσο κάνουν είπαμε??
Η λογική λέει οτι μόνο όσοι έχουν αποκλειστικό χώρο για home cinema θα τοποθετήσουν 4 ακόμα ηχεία στο ταβάνι με οτι συνεπάγεται αυτό .
Αλλα πόσοι τρελαμενοι υπάρχουν σαν και μας που έχουν πχ bat cave ?
Λοιπόοοοοον...
Πως έμαθα για το Atmos....
Πήγα να δω το Transformers Age of Extinction .... και το 1ο του track είναι σε True HD 7.1 Atmos....
Φυσικά ο ενισχυτής μου που αποκωδικοποιεί True HD κανονικά (Yamaha 473) ....
ΔΕΝ μπόρεσε να το παίξει... (το δοκίμασα και σε XBMC και σε Popcorn 210)...
Μου αρέσουν πολύ οι νέες τεχνολογίες ...
Μια πρόχειρη ματιά με τρόμαξε... τα συστήματα Atmos πόοοοοοοοοοσο κάνουν είπαμε??
Θα με τρελάνεις...Στο δικο μου dune prime 3 έχω ήχο κανονικά True-HD σε αρχείο transformers remux κωδικοποιημένο dolby Atmos με ενυσχιτη Denon 4308 !περίεργο απ οτι διαβάζω πολλοί δεν έχουν ήχο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.