Re: Επίγειος ψηφιακός δέκτης Doop HDMP-100 από το Πλαίσιο
Φίλε zouzoun δεν νομίζω να χρειάζεται να είναι η tv ανοιχτή για να κάνεις εγγραφή. Για να δεις τα γραμμένα βίντεο πρέπει να μπεις από το menu της εγγραφής (όχι το menu multimedia) και να βρεις έναν φάκελο με όνομα HBPVR (αν θυμάμαι καλά μιας και δεν έχω τον δέκτη αυτή τη στιγμή)
Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τον αποκωδικοποιητή doop από το πλαίσιο.Κάνω όλες τις σχετικές ρυθμίσεις για την εγγραφή που θέλω απο την τηλεόραση με χρονοδιακόπτη, αφήνω ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή και κλείνω την τηλεόραση.´Οταν ανοίγω μετά την τηλεόραση και μπαίνω στην εγγραφή για να βρω αυτό που έχει γραφτεί δεν υπάρχει τίποτα.Ο αποκωδικοποιητής γράφει μόνο όταν η τηλεόραση είναι ανοιχτή. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;Η τηλεόραση δεν μπορεί να μένει στο stand by για να γράφει;Εννοείται ότι γράφω κάτι όταν λείπω από το σπίτι.Ευχαριστώ.
Φίλε zouzoun δεν νομίζω να χρειάζεται να είναι η tv ανοιχτή για να κάνεις εγγραφή. Για να δεις τα γραμμένα βίντεο πρέπει να μπεις από το menu της εγγραφής (όχι το menu multimedia) και να βρεις έναν φάκελο με όνομα HBPVR (αν θυμάμαι καλά μιας και δεν έχω τον δέκτη αυτή τη στιγμή)