Δορυφορικά κανάλια Ultra-HD 4K

Μια χαρά είναι ελεύθερο (FTA) στις 42Ε...
View attachment 198204
Ναι, σωστά, είναι ελεύθερο όταν μεταδίδει τα περισσότερα προγράμματα, που είναι δικής του παραγωγής. Το κλειδί χρειάζεται όταν μεταδίδει ξένες παραγωγές, όπως π.χ. το Euro πέρσι.

Ναι, σωστά, είναι ελεύθερο όταν μεταδίδει τα περισσότερα προγράμματα, που είναι δικής του παραγωγής. Το κλειδί χρειάζεται όταν μεταδίδει ξένες παραγωγές, όπως π.χ. το Euro πέρσι.
Μια χαρά είδα όλο το Euro χωρίς πρόβλημα, δεν ήταν κλειδωμένο.

Μια χαρά είδα όλο το Euro χωρίς πρόβλημα, δεν ήταν κλειδωμένο.
Α, ΟΚ, στην 10980 ήταν κλειδωμένο. Φαίνεται όταν πρόσθεσα την 11767 αντέγραψα το κλειδί της 10980 ενώ δε χρειαζόταν.

Μια χαρα επιβεβαιώνω κι εγω ολα οκ με το 4Κ σε ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα :) απλα θα μας κακομάθει και θα εχουμε περισσότερες απαιτήσεις μετα σε ποδοσφαιρικη εικονα 😁
1 μηνας ποδοσφαιρο σε αυτην την ποιότητα άψογα!!

• Like
Reactions: DimAsi
Καθώς σύντομα θα έχουμε Euro 2024, μετά από σχετική αναζήτηση είδα ότι η μετάδοση δεν θα περιλαμβάνει 4K ανάλυση καθώς, όπως είπαν, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από TV broadcasters. Θα το δείξουν σε 1080p HDR.
Μεγάλο πισογύρισμα καθώς από 2015 βλέπαμε Euro και Παγκόσμιο κύπελλο σε 4Κ. Εμπρός προς τα πίσω!

Θυμήθηκα το '10 οταν η Ιαπωνία μίλαγε για μετάδοση αγώνων το '22 σε 3D holograms.

Link

Καθώς σύντομα θα έχουμε Euro 2024, μετά από σχετική αναζήτηση είδα ότι η μετάδοση δεν θα περιλαμβάνει 4K ανάλυση καθώς, όπως είπαν, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από TV broadcasters. Θα το δείξουν σε 1080p HDR.
Μεγάλο πισογύρισμα καθώς από 2015 βλέπαμε Euro και Παγκόσμιο κύπελλο σε 4Κ. Εμπρός προς τα πίσω!
Το ειχε σχεδον ολο το Euro το Rai1 4K στο Hotbird 13.
Φοβερη η εικονα

γεια σας.
εχω αγορασει τελος του 2024 τηλεοραση της LG 55" και συγεκριμενα το μοντελο

QNED AI QNED80.

εχω δορυφορικο αποκωδικοποιητη της edision

τον ARGUS PINGULUX PLUS HD με κινητό πιατο 1,10 μετρα.

η συγκεκριμενη τηλεοραση προβαλει τα 4k δορυφορικα καναλια οταν συνδεθει με την δορυφορικη κεραια,γιατι ο δορυφορικος δεκτης της EDISION ειναι hd δεν μπορει να πιασει 4k κανάλια.
το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι κατα ποσο μπορει να χειριστει η συγκεκριμενη τηλεοραση το μοτερ της δορυφορικης κεραιας.
επισυναπτω και δυο φωτο μια απο το τουρκικο TRT4K στον TOURKSAT42 και μια απο τον HOTBIRD στις 13

αν καποιος φιλος αναγνωστης ειναι απο καβαλα η βορεια ελλαδα και στοχευει τον ASTRA στους 28,2 E ας ενημερωσει , γιατι με πιατο 1,10 πιανω λιγα καναλια

I.jpgIM.jpg

ενδιαφέρομαι και εγώ, τι δυνατότητες για 4Κ δορυφορικά κανάλια έχουμε από Hotbird, Astra στην Αλεξανδρούπολη?