Δορυφορικά κανάλια Ultra-HD 4K

Απο εχθες σταματησε μαλλον ( αγνωστο γιατι )δεν παιζει και σε εμενα ....

Κωδικοποιήθηκε σε Viaccess γιατί από 01.10 (Κυριακή) ξεκινά το κανονικό του πρόγραμμα για την Ευρώπη

Επειδή πλησιάζουν τελικοί ποδοσφαίρου καθώς και παγκόσμιο κύπελλο, έστησα το 2ο πιάτο στις 42 μοίρες και ετοιμάζω σήμερα καλώδια για λήψη TRT 4K. Νομίζω το κανάλι θα καλύψει το παγκόσμιο κύπελλο οπότε σχεδιάζω να πάρω εικόνα από εκεί και ήχο από ελληνική πηγή. Κάποια 4k βιντεάκια με ποδόσφαιρο που είδα ήταν απλά φοβερά.

Απάντηση: Re: Δορυφορικά κανάλια Ultra-HD 4K

Επειδή πλησιάζουν τελικοί ποδοσφαίρου καθώς και παγκόσμιο κύπελλο, έστησα το 2ο πιάτο στις 42 μοίρες και ετοιμάζω σήμερα καλώδια για λήψη TRT 4K. Νομίζω το κανάλι θα καλύψει το παγκόσμιο κύπελλο οπότε σχεδιάζω να πάρω εικόνα από εκεί και ήχο από ελληνική πηγή. Κάποια 4k βιντεάκια με ποδόσφαιρο που είδα ήταν απλά φοβερά.

Είναι δωρεάν?

Ξέρουμε άλλα κανάλια σε hotbird/astra που σκοπεύουν να δείξουν μουντιάλ σε 4Κ?

Re: Απάντηση: Re: Δορυφορικά κανάλια Ultra-HD 4K

Είναι δωρεάν?

Ξέρουμε άλλα κανάλια σε hotbird/astra που σκοπεύουν να δείξουν μουντιάλ σε 4Κ?

Ναι, ελεύθερο είναι, σε hotbird, Astra ακόμη και να δείξει κάποιο το πιθανότερο να είναι κλειδωμένο

Τελικά βρήκα ότι το TRT θα δείξει δορυφορικά σε 4Κ όλους τους αγώνες. Οι πιθανότητες να είναι ανοικτό (δεν έχει κλειδώσει ποτέ) είναι υπέρ μας.

Ξερει κάποιος εάν θα έχει μετάδοση κ σε άλλη γλώσσα εκτός από τουρκικά;;;
Είδα κ διαφήμιση για το mundial

Πριν λίγο καιρό που είχα τον MECOOL ΚΙΙΙ pro ,στα ελάχιστα Ultra-HD 4K κανάλια που έπιανα το μόνο που είχε κάποιο ενδιαφέρον (λόγω αγώνων) ήταν το TRT 4K.
Παρήγγειλα και περιμένω Ultra-HD 4K δορυφορικό δέκτη , να δούμε κανένα αγώνα σε 4K.

Είδα χθες το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο TRT 4Κ και η εικόνα ήταν εξαιρετική. Για το mundial ήχο θα πάρω από ΕΡΤ αρκεί να τον συγχρονίσω σωστά.

Αν κατάλαβα σωστά τα χρειάζεται ένα πιάτο στις 42 μοίρες και ένας δέκτης 4k η μία 4k tv με δορυφορικό δεκτή.
Πόσο κάνει ένας φτηνός δέκτης;

Καταπληκτική εικόνα καθηλωτική κ ο τούρκος σπίκερ καθόλου ενοχλητικός γιατί χαζεύεις με την ευκρίνεια

το συνολο

πιατο στις 42 μοιρες
δεκτης 4κ
και τηλεοραση 4κ προκειμενου να εχεις το 100% θεασης 4κ ειδαλως σε μια απλη HD τηλεοραση το μεγιστο που θα βλεπεις θα ειναι 1080p

τιμες 4K
https://www.skroutz.gr/c/1791/Doryforikoi_Apokodikopoiites/f/580491/Ultra-High-Definition-UHD.html

Αν η tv είναι 4Κ με δορυφορικό δεκτή γίνεται δουλειά;

Βεβαίως και γίνεται αρκεί να είναι και ο δορυφορικός δέκτης 4κ....

Και εγώ με τηλεόραση που έχει δορυφορικό δέκτη έκανα τη δουλειά μου. Μάλιστα έγραψα και το πρώτο ημίχρονο για να δω σήμερα bitrate εικόνας.
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο άλλο δορυφορικό free σε 4K, αλλά ίσως το BBC να κάνει κάτι μέσω δικτύου (αν και πιθανότατα θα είναι κλειδωμένο για Αγγλία).
https://www.whathifi.com/news/bbc-runs-first-4k-iplayer-live-broadcast-ahead-world-cup

Επίσης όσοι ήδη έχουν Android TV box και δέκτη enigma 2 δεν χρειάζεται να μπουν σε έξοδα για αγορά δέκτη 4κ