Δορυφορικός εξοπλισμός

Φιλε JohnBougiou αμα μπορεις να μου στειλεις με p.m ή και εδω δεν εχω προβλημα τι εκανες και ισως απο ποιο site βοηθηθηκες και οτι αλλη πληροφορια μπορεις θα σου ειμαι υποχρεος!!!!!!!!!!!
{Σε σχεση με το μοτερ ενωω}
-bye--bye--bye--bye--bye--bye-

Τελειοποίησα την ερασιτεχνική μου δορυφορική εγκατάσταση, με την επιτυχείς προσθήκη του moter. :BDGBGDB55:

Συγχαρητήρια! :a0210:

Πρέπει να είναι και το πιάτο ευχαριστημένο! Έχει πολύ ωραία θέα!

Re: Απάντηση: Δορυφορικός εξοπλισμός

Φιλε JohnBougiou αμα μπορεις να μου στειλεις με p.m ή και εδω δεν εχω προβλημα τι εκανες και ισως απο ποιο site βοηθηθηκες και οτι αλλη πληροφορια μπορεις θα σου ειμαι υποχρεος!!!!!!!!!!!
{Σε σχεση με το μοτερ ενωω}
-bye-

Για τις ρυθμίσεις του moter χρησιμοποίησα τα εξής:

Γεωγραφικό μήκος & Γεωγραφικό Πλάτος της περιοχής μου(WiMAN WIND),
εύρεση elevation και declination(satsig.net) και έπειτα κέντραρα το κάτοπτρο στον Astra με την βοήθεια ενός απλού πεδιόμετρου. Τα υπόλοιπα τα ανέθεσα στον δέκτη μου,με την χρήση του προγράμματος USALS έδωσα το γεωγραφικό πλάτος & μήκος της περιοχής μου και έπιασα τους δορυφόρους! -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δορυφορικός εξοπλισμός

Για τις ρυθμίσεις του moter χρησιμοποίησα τα εξής:

Γεωγραφικό μήκος & Γεωγραφικό Πλάτος της περιοχής μου(WiMAN WIND),
εύρεση elevation και declination(satsig.net) και έπειτα κέντραρα το κάτοπτρο στον Astra με την βοήθεια ενός απλού πεδιόμετρου. Τα υπόλοιπα τα ανέθεσα στον δέκτη μου,με την χρήση του προγράμματος USALS έδωσα το γεωγραφικό πλάτος & μήκος της περιοχής μου και έπιασα τους δορυφόρους! -bye-

ΧΙΛΙΑ THANKS!!!!!!!!!
-bye--bye--bye-