Δορυφορικός Καφενές ( ChatRoom)

Ρε παιδιά ούτε ένα μέλος από τα δορυφορικά δεν δήλωσε συμμετοχή στην εκδήλωση για την κοπή της πίττας του forum μας? Τόσο κακό είναι να γνωριστούμε και από κοντά?

Μπορούμε να κανονίσουμε κατι πιο χαλαρό. Για κανένα καφεδάκι καμια μέρα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό και ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή απο κοντά.

Φυσικά και γίνεται και αυτό και θα το συζητησουμε να κανουμε τιποτα μαζώξεις απο πόλη σε πόλη! (ευκαιρια θελει λεει αυτος να παρει τους δρομους..! ;) )

Παντως θα ηταν χαρά μας να ερθετε στην κοπή οπου θα υπάρχουν και δωράκια, τα οποια σχετίζονται με την κατηγορία μας και ειμαι σίγουρος πως πολύ θα θέλετε!

Θα το ήθελα πολύ αλλά έχω επισκέψεις σήμερα. Όπως είπαν τα παιδιά να κανονήσουμε και κάτι εμβόλιμο (καφέ/φαγητό/ και τα δύο :D)

Περι δορυφορικων

Μια βοηθειουλα παιδια... πριν 7-8 χρονια ειχα ασχοληθει λιγο με δορυφορικα, στην συνεχεια εβαλα nova, πριν 2 χρονια εκοψα το nova, πριν ενα χρονο ακριβως ξεδυνδεσα και την καιραια για το digea, και μη τα πολυλογω η τηλεοραση παιζει μονο οτιδηποτε παιζει το apple tv μου .. ταινιες και κανα youtube....
και λεω, μιας και το χω το πιατο, τωρα την σημερον ημερα, τι μπορω να "δω" ? Περισσοτερο με νοιαζει καμια μουσικη, η κανα ντοκυμαντερ, οχι ταινιες-ειδησεις κτλ.. ελεγα να τσιμπαγα εναν δεκτη οικονομικο, να παιζει που και που..εχω ηδη στημενο ενα πιατο 120εκ που βλεπει hotbird...
πειτε μου καμια γνωμη παρακαλω.

Last edited by a moderator:
Γενικά υπαρχει περιεχομενο για να ψαξουμε και να περασουμε ευχαριστα το χρονο μας. Εφόσον εχεις και 120, θα ελεγα να παρεις ενα μοτερ ή καλύτερα ένα actuator και να παιζεις με κίνηση. Στο lyngsat μπορεις να δεις όλα τα ελευθερα καναλια που υπαρχουν ανα τον καθε δορυφόρο. Όσο για δεκτη, τελευταια εχω μια ταση προς τους android sat δεκτες, αν και υπάρχουν οικονομικές λύσεις (πανω κατω 100 ευρω) για να κανεις τη δουλεια σου.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη του Avclub και ιδίεταρα στα μέλη της κατηγορίας των δορυφορικών καλή Σαρακοστή!!

Επισης παιδιά! Καλά να ειμαστε και συντομα ειναι πασχα! (πασχα=κληρωσουλα... ;) )

Καλημέρα σε όλους. Ποια είναι η πια εύκολη συχνότητα του Sky UK στο 28.2??? Είναι εφικτό να το πιάσω με διάμετρο 1.20???

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Χρήστο. Θα δοκιμάσω

Επίσης κοιτά και την 11141 H 22000 5/6
Το βρήκα σχετικά εύκολα. Έχω περίπου 7.5 db. Μόλις πάω σε κανάλι όμως, μου λέει... Sid not found to pat... Κάποια ιδέα??

Έχω κατεβάσει έτοιμο Setting... Vhannibal