ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Αυτο κι αν είναι ύμνος:flipout: :flipout: :flipout: :guitarist: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

καμια φορα σκεφτεμαι ποσο ευτυχισμενα ειναι τα ζωα μεσα στη βλακεια τους......

μακάριοι οι πτωχοί......................

έτσι είναι!:bang:

Re: Απάντηση: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΛΕΜΕ!!!

Μία ερώτησης???? Υπάρχουν χειρότερα?????γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαστε στο τέλος!!!!!!!

πος φεναιτε οτει δεν εχυς δοι πωται σου Ανειτα Πανυια...............

Ανται να δοις λυγω να καταλαβυις τοι συμαινοι Αιποιπαιδω .........

Σαν τίτλος
θα μπορούσε να αποτελεί σύνθημα των κομμάτων προς τον λαό μιάς και μου μυρίζουν εκλογές ..
απαραίτητα όλοι οι παρατρεχάμενοι και οι διοικούντες το κάθε κόμμα με εμφίεση Δράκουλα αναλόγου χρώματος ....κλπ.κλπ.κλπ

πος φεναιτε οτει δεν εχυς δοι πωται σου Ανειτα Πανυια...............

Ανται να δοις λυγω να καταλαβυις τοι συμαινοι Αιποιπαιδω .........

Συγνώμην-Λάθος μου-Το αναγνωρίζω
αλλά ειλικρινά προσπάθησα να δώ την Ανίτα Χάλια και την δημιουργική εκπομπή της καθώς και την συνεργασία της με αυτόν τον έξοχο στιχουργό-συνθέτη-τραγουδιστή και ότι βάλει ο νού σας........κατά καιρούς
Κύριο. Γαρβέλλα
αλλά όλο το σύμπαν συνωμοτούσε εναντίον μου
με αποτέλεσμα να μην μπορέσω ποτέ να απολαύσω καμμία απο τις εμπομπές της εν λόγω παρουσιάστριας πάνω απο 1-2 λεπτά....

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το σπιτάκι της εν λόγω κυρίας στην Κορινθία, πολύ θα ήθελα να το έχω κι εγώ...

Να πώ κάτι ρε παιδιά και να με συγχωρέσετε;

Ξέρω ότι οι ευκαιρίες για να γελάσει το χείλι μας είναι λίγες.
Αλλά μήπως τελικά έστω και μ' αυτήν την αρνητική προβολή-για την πλάκα μας-συνεισφέρουμε θετικά στην διαφήμιση κι αύξηση των κερδών,αυτών των εξαμβλωμάτων;

Για πλάκα στο γραφείο,κάποιος έφερε ένα cd με τις "επιτυχίες" της Πάνια,για πλάκα το αντιγράψαμε όλοι,για πλάκα το δώσαμε και σ' άλλους,για πλάκα το βάλαμε στο γλέντι που έγινε σπίτι,για πλάκα το πήραν τα παιδιά μας,για πλάκα πήγε και το αγόρασε ένας άλλος............

Προσωπικά και μετά απ' αυτό όταν συνειδητοποίησα τι κάνω,είμαι κάθετα αρνητικός στην συνέχιση της "πλάκας".

Αλλά μήπως τελικά έστω και μ' αυτήν την αρνητική προβολή-για την πλάκα μας-συνεισφέρουμε θετικά στην διαφήμιση κι αύξηση των κερδών,αυτών των εξαμβλωμάτων;

Για πλάκα στο γραφείο,κάποιος έφερε ένα cd με τις "επιτυχίες" της Πάνια,για πλάκα το αντιγράψαμε όλοι,για πλάκα το δώσαμε και σ' άλλους,για πλάκα το βάλαμε στο γλέντι που έγινε σπίτι,για πλάκα το πήραν τα παιδιά μας,για πλάκα πήγε και το αγόρασε ένας άλλος............

Προσωπικά και μετά απ' αυτό όταν συνειδητοποίησα τι κάνω,είμαι κάθετα αρνητικός στην συνέχιση της "πλάκας".

Πάλι καλά :)

Διονύση, δεν κάνουν τέτοιες πλάκες....

Με βάση αυτό που λέει ο Photis κι αυτή "για πλάκα" (=εύκολα) θα το έχτισε το σπιτάκι...

Βέβαια ξέρεις δεν γελάνε και όλοι οι άνθρωποι με τα ίδια ερεθίσματα.