οι αλλοι γιατι φοραν μαυρα γιαλια στο τσακουζι ;;;;; να μην τους δει κανας γνωστος ;;;
καμια φορα σκεφτεμαι ποσο ευτυχισμενα ειναι τα ζωα μεσα στη βλακεια τους......
...και μη χειρότερα, να λέτε!
Μία ερώτησης???? Υπάρχουν χειρότερα?????γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαστε στο τέλος!!!!!!!
πος φεναιτε οτει δεν εχυς δοι πωται σου Ανειτα Πανυια...............
Ανται να δοις λυγω να καταλαβυις τοι συμαινοι Αιποιπαιδω .........
Iz δις ουάτ γιού κόλ γάου-γάου σόνγκς?
Να πώ κάτι ρε παιδιά και να με συγχωρέσετε;
Ξέρω ότι οι ευκαιρίες για να γελάσει το χείλι μας είναι λίγες.
Αλλά μήπως τελικά έστω και μ' αυτήν την αρνητική προβολή-για την πλάκα μας-συνεισφέρουμε θετικά στην διαφήμιση κι αύξηση των κερδών,αυτών των εξαμβλωμάτων;
Για πλάκα στο γραφείο,κάποιος έφερε ένα cd με τις "επιτυχίες" της Πάνια,για πλάκα το αντιγράψαμε όλοι,για πλάκα το δώσαμε και σ' άλλους,για πλάκα το βάλαμε στο γλέντι που έγινε σπίτι,για πλάκα το πήραν τα παιδιά μας,για πλάκα πήγε και το αγόρασε ένας άλλος............
Προσωπικά και μετά απ' αυτό όταν συνειδητοποίησα τι κάνω,είμαι κάθετα αρνητικός στην συνέχιση της "πλάκας".
Να πώ κάτι ρε παιδιά και να με συγχωρέσετε;
Ξέρω ότι οι ευκαιρίες για να γελάσει το χείλι μας είναι λίγες.
Αλλά μήπως τελικά έστω και μ' αυτήν την αρνητική προβολή-για την πλάκα μας-συνεισφέρουμε θετικά στην διαφήμιση κι αύξηση των κερδών,αυτών των εξαμβλωμάτων;
Για πλάκα στο γραφείο,κάποιος έφερε ένα cd με τις "επιτυχίες" της Πάνια,για πλάκα το αντιγράψαμε όλοι,για πλάκα το δώσαμε και σ' άλλους,για πλάκα το βάλαμε στο γλέντι που έγινε σπίτι,για πλάκα το πήραν τα παιδιά μας,για πλάκα πήγε και το αγόρασε ένας άλλος............
Προσωπικά και μετά απ' αυτό όταν συνειδητοποίησα τι κάνω,είμαι κάθετα αρνητικός στην συνέχιση της "πλάκας".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.