Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,163
Clermont-Ferrand, France
Οι ομορφιές του 4 συνεχίζονται, μετά τα προβλήματα με τις προπαραγγελίες, την διαθεσιμότητα, την κίτρινη οθόνη, το σήμα κτλ, έρχεται το απόλυτο χτύπημα.
Με την αναβάθμιση σε ios4 τα Iphonια καταφέρανε να ρίξουν τους exchange servers. Σύμφωνα με το άρθρο εδώ http://www.mobilitysite.com/2010/07/iphone-4-crashing-exchange-servers-huh/ και όλο εδώ http://www.geardiary.com/2010/07/03/why-is-apples-ios4-crashing-microsoft-exchange-servers/

το IOS4 θέλει περισσότερο χρόνο για να συνδεθεί με τον exchange. Το αποτέλεσμα είναι να κάνουνε timeout αλλά να μην διακόψουνε την σύνδεση. Μετά ξεκινάνε καινούρια προσπάθεια κάθε 30 δεύτερα, με καινούρια σύνδεση.
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν χιλιάδες απόπειρες σύνδεσεις και να κρασάρουν τους server.

Η απάντηση της Apple ήταν (χωρίς ενημέρωση προς τους ΙΤ) να βάλει ένα fix στο support site της. Έτσι κανείς δεν ήξερε τι γίνεται μέχρι να το ανακαλύψει στο ίντερνετ.
Το χειρότερο είναι ότι μετά έπρεπε να ενημερώσει ένα ένα χρήστη για να κάνει ενημέρωση του iphone/ipod με το fix.

Ένα ακόμα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην Apple που κάνει την ζωή σας εύκολη και την δικιά μας (it managers) κόλαση.

Last edited:
...και ενα μεγαλο μπραβο σε εσενα που βρηκες αλλο ενα λογο να θαψεις την apple! :p

Μια χαρα δεν λες τιποτα!
Σε λιγο θα ενοχληθει και ο Φραπε που εχει την πρωτοκαθεδρια!
:D

Πάντως εσένα Μάριε αποκλείεται να σε ενόχλησε προσωπικά το θέμα, εκτός αν έχεις εν Ελλάδι κάποιο iPhone 4 χωρίς να υποστηρίζεται επίσημα ακόμα στην χώρα μας...!! :flipout:

Δλδ, ως συνήθως, το θεμα μας δεν ειναι το προβλημα αλλα γιατι αναφερεται....

Απάντηση: Re: Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

Πρόβλημα? Ποιο πρόβλημα? Ο exchange φταίει που δεν έχει διορθωθεί με τα δεδομένα της Apple.

Κατά τ'άλλα, μόνο να "χώνεις" κάνεις....αλλά τρέχεις 1ος κ τα αγοράζεις !! :flipout::music-smiley-005::grinning-smiley-043

Για να εκφέρω γνώμη πρέπει να ξέρω για τι μιλάω. Δεν μιλάω ποτέ στον αέρα. Εννοείται ότι δοκιμάζω τα πάντα. Δεν τα αγοράζω όλα, υπάρχουν και φιλαράκια.
Το iphone όταν βγήκε ήταν απίστευτο αλλά κλειδωμένο. Και το κλειδωμένο μου φέρνει αναγούλα.
Το καινούριο είναι απλά μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακόψει το android. Σύντομα θα αποτύχει.

Για να εκφέρω γνώμη πρέπει να ξέρω για τι μιλάω. Δεν μιλάω ποτέ στον αέρα. Εννοείται ότι δοκιμάζω τα πάντα. Δεν τα αγοράζω όλα, υπάρχουν και φιλαράκια.
Το iphone όταν βγήκε ήταν απίστευτο αλλά κλειδωμένο. Και το κλειδωμένο μου φέρνει αναγούλα.
Το καινούριο είναι απλά μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακόψει το android. Σύντομα θα αποτύχει.

Το υπογραμμισμένο κείμενο μου προκάλεσε :flipout:

Πέρα από την πλάκα, εγώ προσωπικά δεν το νομίζω καθόλου ότι θα γίνει αυτό που εύχεσαι.

Το iPhone ακολουθεί την πορεία του iPod...είναι παντού...!! -bye-

Απάντηση: Re: Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

Aκριβώς, βλέπουμε θέματα τυπου crapware, Ανακοινώσεις πωλήσεων, διαφημιστικά της μαμας apple για το παραμικρό, αλλα μη βγει καποιος να πει κατι κακό για τις κινήσεις της apple στην πυρά γρήγορα με ταμπέλα "hater" !!!!! :damnyou:

Re: Απάντηση: Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

Bug στο λογισμικό iOS 4, το οποίο κ λύθηκε.

Υπάρχει λογισμικό χωρίς bugs ;;

Καμια διαφωνια.

Φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτο αλλα στον τρόπο αντιμετωπισης της ειδησης....

Bug στο λογισμικό iOS 4, το οποίο κ λύθηκε.

Υπάρχει λογισμικό χωρίς bugs ;;

Επίσης καμμιά διαφωνία.

Αλλά η crapysoft βγαίνει και τα λέει και βγάζει updates φανερά και όχι κρυφά, μην χαλάσει η φήμη της.
Επίσης όλα όσα είχε υποσχεθεί η Apple σχετικά με το ISO4 και το integration σε business environment (πχ OTA updates), δεν έχει υλοποιηθεί. Γιατί λοιπόν βγάζεις ένα buggy λογισμικό κύριε, με αντίκτυπο σε χιλιάδες χρήστες, χωρίς να έχεις δώσει αυτά που υποσχέθηκες?

Aκριβώς, βλέπουμε θέματα τυπου crapware, Ανακοινώσεις πωλήσεων, διαφημιστικά της μαμας apple για το παραμικρό, αλλα μη βγει καποιος να πει κατι κακό για τις κινήσεις της apple στην πυρά γρήγορα με ταμπέλα "hater" !!!!! :damnyou:

Αναφέρεσαι κάπου συγκεκριμένα ; Γιατί θέματα ανοίγονται και για τις μηνύσεις που δέχεται η εταιρεία και για λάθη στο λογισμικό της που διαθέτει και και και...

Επίσης καμμιά διαφωνία.

Αλλά η crapysoft βγαίνει και τα λέει και βγάζει updates φανερά και όχι κρυφά, μην χαλάσει η φήμη της.
Επίσης όλα όσα είχε υποσχεθεί η Apple σχετικά με το ISO4 και το integration σε business environment (πχ OTA updates), δεν έχει υλοποιηθεί. Γιατί λοιπόν βγάζεις ένα buggy λογισμικό κύριε, με αντίκτυπο σε χιλιάδες χρήστες, χωρίς να έχεις δώσει αυτά που υποσχέθηκες?

Σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω. Σίγουρα πάντως bugs υπάρχουν παντού.

Να υποθέσω ότι στον βωμό του χρήματος, γίνονται περικοπές και βγαίνει ένα προϊόν, όπου το λογισμικό του είναι κατά χχ% έτοιμο κ βγάζουν fix releases.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

Καμια διαφωνια.

Φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτο αλλα στον τρόπο αντιμετωπισης της ειδησης....

Σε αυτό έχεις δίκιο.

Το έκανε ελαφρώς 'γαργάρα'...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δώστε Iphone 4 στον λαό και πάρτε του τον exchange

Σε αυτό έχεις δίκιο.

Το έκανε ελαφρώς 'γαργάρα'...

Μα δεν εννοούσα για την αντιμετώπιση από την Apple (δεν περιμένω κάτι ''νεο'' απο εκει - εξαλλου δεν θεωρω οτι διαφερει και τραγικα απο την MS στο θεμα αυτο) αλλά από το παρόν νήμα....