DPS συνέχεια...

Η απάντηση του Wili Bauer σχετικά με τα καλώδιο ...αφιερωμένο στον ένα και μοναδικό γνώστη καλωδίων του χώρου....Ο Κανάδας παράγει σανίδες
μπας και σοβαρέψουμε επιτέλους....

Dear Stavros,

I agree with - the power cord is a problem! First of all a question - did you hear just differences or was one cable better sounding then the others? The power supply is generating a pure 50Hz sine wave so it should be impossible to hear any difference from different power cords. But you are right - there are differences! So we tried a lot of different power cords at my place to find out which one is the best. We had NBS, Transparent, Purist Audio Design, HMS, Fadel Arts to name a few. I really don`t remember them all... And we were able to hear differences but we could not say which one is best. And at the end, just for fun, we were using a absolutely ordinary power cord from naim, nothing special at all, but now we were able to say - this is the best! So now Stavros please tell me what to do. If I deliver a ordinary power cord the customers will not accept it because it is not HIGH END. On the other side I now it works best. So I decided to deliver no power cord at all! And of course I know the cable´s from VD - very good cables! I like them. But I think the power cord will not be better as a ordinary power cord on the power supply... And before you spend a fortune for a power cord you better invest the money into a 3 phase power supply. This will make a real BIG difference.

All the best to you
Willi

Τί γνώμη εχει ο κύριος που η μόνη γνώση που έχει είναι οτι ο Καναδάς παράγει μόνο σανίδες...????σε σχέση με τον κύριο willi Bauer που κατασκευάζει το DPS?????
Μήπως μπορεί να εξηγήσει το ότι ο κατασκευαστής δέχεται οτι υπάρχουν διαφορές????μεταξύ των καλωδίων???
είναι φαινόμενο Placebo????που έχω???όπως αναφέρει ..

πρόθεση ......να γράψει??? κάτι γιά να γράψει????
ή ηθελημένης σκοπιμότητας....
υποβαθμίζοντας το νήμα???γελοιοποιώντας με τρόπο σοβαροφανή και αμφισβητώντας τα όσα παραμυθιασμένος έγραψα ...με απώτατο σκοπό τον σκοταδισμό στην ενημέρωση...για λόγους που ίσως θα έπρεπε να μας αναφέρει....
σχολιάζοντας οτι αυτό είναι φαινόμενο Placebo???κλπ χωρις να σεβαστεί τις αγαθές προθέσεις που με έκαναν να γράψω το νήμα...
Επειδή δεν είμαι γνώστης του χώρου...των καλωδίων...σαν τον αναφερόμενο στο κείμενο μου κύριο...κύριο ????
ευχαρίστως να μεταφέρω κάθε απορία του στον willi Bauer....
o οποίος σαν μη γνώστης του χώρου ....αποδέχθηκε τις παρατηρήσεις μου

(...)
Τί γνώμη εχει ο κύριος που η μόνη γνώση που έχει είναι οτι ο Καναδάς παράγει μόνο σανίδες...????σε σχέση με τον κύριο willi Bauer που κατασκευάζει το DPS?????
Μήπως μπορεί να εξηγήσει το ότι ο κατασκευαστής δέχεται οτι υπάρχουν διαφορές????μεταξύ των καλωδίων???
είναι φαινόμενο Placebo????που έχω???όπως αναφέρει ..

πρόθεση ......να γράψει??? κάτι γιά να γράψει????

Συγγνώμη, σε μένα αναφέρεστε; Δεν θυμάμαι να έχω γράψει πουθενά για "σανίδες" και τα ρέστα...

Συγγνώμη, σε μένα αναφέρεστε; Δεν θυμάμαι να έχω γράψει πουθενά για "σανίδες" και τα ρέστα...

Μάλλον έχετε αδύνατη μνήμη....
Εγώ απλά σας θυμάμαι λόγω αρνητικής συμπεριφοράς στους γράφοντες στον χώρο...

Απάντηση: Re: DPS συνέχεια...

Δεν είναι αυτό το θέμα μας.Μην το συνεχίσεις σε παρακαλώ.

Σωστά King αλλά
αφού όπως αναφέρεις το κοινό στο οποίο απευθύνεται αγοράζει με το μάτι και μόνο.....άρα και εγώ το αγόρασα λόγω εμφάνισης....μήπως σαν King????? μπορείς να μου αντιπαραθέσεις κάποιο άλλο πλατώ που σε ηχητική απόδοση είναι καλύτερο απο το DPS???
Αλήθεια το

Να με θυμάστε "λόγω αρνητικής συμπεριφοράς στους γράφοντες στον χώρο", εντάξει, το καταλαβαίνω, αλλά για σανίδες δεν έχω γράψει ποτέ. Αν βρείτε το σχετικό μήνυμα, στείλτε μου ένα pm.

(Τί διάολο, δεν το έχω χάσει πια, και ούτε κάνει τόση ζέστη σήμερα. Μπαααα... :p )

Dippie το θέμα το ξέρεις....και αφορά όλους μας...
ας γίνουμε σοβαροί....
δεν μπορεί ο κάθε φίλος να γράφει οτι θέλει ...
δέν δέχομαι απο τον οποιοδήποτε ....
και για να τα ακούσει και ο internet king τώρα
οτι το πικάπ που αγόρασα το αγόρασα επειδή είμαι το κοινό που αγοράζει με το μάτι..... μάλλον δεν έχει δει το dps και γιά να το πω πιό απλά ΑΡΕΣ-ΜΑΡΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ απο τον κάθε ξερόλα... του χώρου...
Αν το έχει βέβαια ακούσει???? Μαλλον όχι.....Αν το έχει δεί????Σίγουρα ¨οχι
Σαν αντιπαράθεση λοιπόν απο τον κάθε πικραμένο του χώρου απλά θα περίμενα εξηγήσεις του οτι ο willi που τον έχω γραμμένο βέβαια...απεθύνεται σε άτομα σαν εμένα που αγοράζω με το μάτι και να μου αντιπαραθέσει τι αυτός δεν αγόρασε με το μάτι για να με βοηθείσει...για καλήτερη αγορά στο μέλλον για το καλό ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ....εγώ άν εκανα λάθος στην αγορά του πικά ευχαρίστως να την δεχθώ αρκεί ο κάθε ξερόλας να μου το αποδείξει
Και ο κύριος King και ο κύριος Κόγιας που δεν θυμάται ...
αν ειναι να γραφουμε στον χώρο απλά για να γράφουμε ότι μας κατέβη μάλλον ό χώρος στερείται σοβαρότητας.........
Ερώτηση στον κύριο Internet King...Αλήθεια πιστεύται κύριε King ???οτι ο Μr.kONDO ΧΡΗΣΙΜOΠΗΕΙ ΤΑ DPS ΓΙΑ ΤA ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ?????
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ......
ΓΙΑ ΤΟΝ KONDO ΚΑΙ ΤΟΝ ONGAKU....

αυτό είναι το θέμα....dippie....να πάμε μπροστά....

Να αναφέρω οτι τα πρόσωπα που ανάφερα παράπανω είναι φίλοι ...και οτι μέσα απο αυτή την αντιπαράθεση προσπαθούμε για το καλύτερο........ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Απάντηση: Re: DPS συνέχεια...

Να αναφέρω οτι τα πρόσωπα που ανάφερα παράπανω είναι φίλοι ...και οτι μέσα απο αυτή την αντιπαράθεση προσπαθούμε για το καλύτερο........ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Με την διαφορά,ότι η αντιπαράθεση δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς και πολύ περισσότερο δεν είναι απαραίτητη για την κατηγορία και την συντριπτική πλειοψηφία των μελών.

Εγινα σαφής νομίζω κι αυτή η σύσταση,είναι η πολλοστή που γίνεται.

Παρακαλώ και τον Internet King να μην δώσει συνέχεια.

Last edited:
Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Δεν ξέρω τί γουστάρετε εσείς από τον Καναδά, εγώ γουστάρω αυτή. Εντάξει, είναι λίγο σανίδα στο στήθος, αλλά για μένα αυτό είναι το τέλειο στήθος, και έxει και τέλειους ώμους και τέλεια μάτια. Άντε, μου γίνατε όλοι γνώστες του Καναδικού high end...

254991~Nelly-Furtado-Posters.jpg

Δυστυχώς θα διαφωνήσω με τον Κώστα (μετά από πολύ καιρό) για το Καναδικό Hi-End.
Τον καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να συμπλεύσω.

bif_naked_photo_1.jpg

Για να ξέρουμε τι λέμε. Σόρρυ Κώστα.

Σήμερα εβαλα ένα tunami της ouayde στο τροφοδοτικό ξανά τα ίδια αλλαγή στο ηχητικό αποτέλεσμα....μάλλον placebo πρέπει να έιναι .....τελικά....

Θανάση το κάθε καλώδιο βγάζει τον χαρακτήρα του!!!στο ηχητικό αποτέλεσμα!!!
Το hand made alcatel λίγο θολό....
Το acrolink 4030 τσαμπουκαλεμένο διαυγές αλλά λίγο χάλια στα μεσαία..
Το Master της vd πολύ δυνατό αλλά με ενοχλητικό ήχο..
Το Τunami της oyaide σκοτεινό αλλά πιό αληθοφανές..με μεσαία καταπληκτική περιοχή..

ΥΓ ποτέ δεν πίστευα οτι τα καλώδια έχουν ηχητικό χαρακτήρα
Τώρα πιά όχι!!!

Φιλε Σταυρο δεν αναφερομαι σε σενα, αλλα στον συνφορουμιτη που γραφει οτι αν το πλατω δεν ειναι αναρτησης δεν αξιζει. Απλως περιμενω να αναλυσει λιγο την αποψη του.

ca_annivrsry.jpg

Να σου αναλύσω εγώ το θέμα χρυσέ μου, με ένα παραδειγματάκι. Κάθεσαι και που λες, και βλέπεις το χαϊεντόκοσμο να πάει και να έρχεται, και να χαζεύει το χοντροκομένο λουκουμά που εκτίθεται αραχτός στο δάπεδο, και να γουρλώνει τα μάτια και να λέει, "πω πω, τί ακριβό πικάπ, θα παίζει παπάδες, ε;". Ώσπου κάποια στιγμή, εκεί που τόλμησε ο εκθέτης να σηκώσει το βόλιουμ λιγάκι παραπάνω, και με το αυλάκι αδιαμόρφωτο, αρχίζει ο χοντροκομένος, ο λουκουμάς ντε, αρχίζει και που λες να μουγκρίζει σα μπουκωμένη μερσεντές. Μεγάλη πλάκα! Εμ βέβαια, άμα έχει δίπλα της το γούφερ της Βίργκως, τι να κάνει...

Κοντολογίς, αυτές οι χοντροκοπιές είναι μεν της μοδός, αλλά πικάπ δεν είναι. Δε ξέρω αν με πιάνεις...

σουρ και δεν λεω οτι εχεις αδικο φιλε αλλα αντε να ρυθμισεις μια αναρτηση το πρωι με την δροσουλα και αλλα θα σου παιζει το μεσημερι με τις ζεστες.
Τωρα αμα θες και του λουκουμα τωρα βαλτου 4 αμορτισερια απο KTM και εισαι νταξει
Σοβαρα τωρα πλατω μαζας χωρις βαρυ πλατω χαμηλα δεν κατεβαινει και συ βρε τον λουκουμα μουρη με μουρη με την βιργκω θα τον βαλεις; Bαλτον λιγο παραμερα φτιαχτου και μια βαση ανακατευοντας υλικα εμ ντι εφ λαστιχο φελλο και παλι λαστιχο και κανα γρανιτη απο πανω και αν μπορεις στηριξε και την βαση στον τοιχο αν δεν μπορεις δεν πειραζει.
Τωρα αμα ταχεις παρε και τις μαγνητικες βασεις της εταιρειας της φωτογραφιας και αστο να πλεει στον αερα. Παντως σφιχτο μπασο απο πικαπ αναρτησης δεν εχω ακουσει ακομα - δεν αποκλειεται να υπαρχει. Τωρα και στα ψηλα ψαχνουν ολοι για αναλυτικες κεφαλες αρα; Αμ θα μου πεις και μεις με τα ακρυλικα μπαουλακια ψαχνουμε για μουσικες - σωστος αν το πεις.